Jump to content
  • Kayıt Ol

GFA - Geek Festival Avrasya 30-31 Temmuz


loykad

Önerilen İletiler

Epeydir Twitter'dan duyurusunu yapıyordum ama belki ilgilenenler vardır diye buraya da yazayım dedim. Bu hafta sonu nispeten diğerlerinden bir tık daha güzel geçeceğini umduğum bir etkinlik olacak. Gelmek isteyenler için detaylı bilgi:

Tarih: 30-31 Temmuz, Saat 10:30 - 18:00 arası.

Yer: İSOV Sakıp Sabancı Konferans Salonu

Ücret: Biletler kapıdan alınıyor, 20 TL ücreti. Cumartesi alanların bileti 2 günlük sayılıyor.

Ulaşım:

Ulaşım ile ilgili soru yağmuruna istinaden hemen söyleyebiliriz

Toplu taşıma kullanarak, Kabataş, Beşiktaş ve Zincirlikuyu istikametinden gelecekler için 58A - Poligon Mahallesi - Kabataş ,

Mecidiyeköy, Şişli, Levent, Sarıyer tarafından gelecekler için 59A - İstinye dereiçi - Şişli otobüsleri ile "Bahar Sitesi" durağından inerek kolayca gelebilirsiniz.

Otobüslerin hareket saat ve detaylarını İETT'nin web sayfasından detaylı olarak öğrenebilirsiniz.

Ayrıca Yenikapı-Hacıosman(M2) metrosuna binerek Levent Durağında inip Levent-Boğaziçi Üniversitesi(M6) Metrosuna aktarma yaparak Nispetiye durağında inerek 10 dakika yürüme mesafesinde kalmaktadır.

Ayrıca navigasyon için açık adres : Zeytinoğlu Cad. Necati Cumalı Sk.No:24/1, Akatlar-Beşiktaş/İSTANBUL

Ayrıntılı Bilgi: Facebook Etkinlik Sayfası ve GFA Web Sayfası

Bu da nispeten umut vaadeden etkinlik kuralları: Kurallar

Bu da GFA'nın sayfada yaptığı "kimler var" tarzı duyurularının listesi: Duyurular

Ulaşım ücretleri Pazar akşamına kadar bedava olacağı için, etkinliğe gidişte tüm ulaşım ücretsiz olacak bunu da hatırlatayım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • loykad

    3

  • baryshx

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Bu seferki etkinlikte bol bol yayıncı arkadaşlarımla görüşmenin garantisini aldım, epeydir muhabbet ettiğim insanlarla tanışmak baya güzel olacak \^w^/ 2 gün de etkinliğe gitmeyi düşünüyorum.

AMT'den kim gider bilmiyorum ama etkinlik civarında görürsem bi selamınızı alırım, biz de oralarda Özkan'la olacağız. Şu "AMT olarak gidiyoruz hep birlikte takılmalıyız" fikrinden sıyrılmak lazım.

Onun haricinde etkinlikte dikkat çekici bir diğer şey de Boerue ekibinin oralarda olacağı, saat 14:00'te güzel bir konuşma yapacaklarmış. Ayrıca Hs turnuvasının da ödülleri epey göz doldurucu, adil dövüşler olur umarım. Of görecek bir sürü şey var hangisine yetişicem bilemiyorum! :@: Umarım etkinlik alanında güzel bir gym vardır, PGO oynamazsak olmaz :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Burayı pek takan olmadı ama, CloudT okumayı seviyor diye yazayım. :D

İlk gün diye biraz erken gittik, aklımda Hearthstone turnuvasını izlemek vardı. Fakat sanırım herkesin kendi ekipmanını getirmesi gerekiyormuş, çoğu kişi çekilince yalan oldu. Boerue ekibi oradaydı. Onların söyleşisine geçtik, konferans salonu inanılmaz klimalıydı zaten hiç çıkmak istemedim oradan (ki çıkmadım da). Neyse, Boerue ekibi diyince ben 4-5 kişilik kızlı erkekli bir grup beklerken, güleryüzlü ve dinamik 2 kadınla karşılaştım. Sanırım biri senarist, diğeri de yönetmenmiş. Kickstarter ve animasyon yapımının zorluklarıyla ilgili bilmediğim epey bir şey öğrendim. Türk mitolojisi ve şamanik hikaye fikrinin ilk hangisinden çıktığını sordum :D Şahsen 3-4 saat daha konuşsalar dinleyebilirdim, özellikle Ece çok samimiydi.

Sonrasında cosplay sahneleri oldu. Rejide biraz amatörlük vardı ama ben çoğu gösteride eğlendim, hatta bazılarında gözümden yaş geldi gülmekten. Bi ara Mad Hatter cosplayi yapan bir kız evdeki porselen çaydanlık setini getirmiş. "Annem bunları kırarsam beni gebertir" dedi, meğer annesi de izliyormuş orada :011: 10-15 dakika sonra "çaydanlığın kapağı kayboldu süper" diye geldi kız :D

Bir de dişi Charizard vardı, alıp sarılasım geldi çok şirindi. Üstüne bir de Undertale'den Sans gördüm terlikli terlikli. Resim çekinecektim de utandım kaçtım, 10 dk sonra pişman oldum ;_;

Ben yarın yine orada olacağım, bu sefer yayıncılar olacak saat 2 civarı. Sonrasında da cosplay grup sahneleri falan derken bugünden daha iyi olacağını umuyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Her şey İstanbul'da oluyor, yapacak bir şey yok. Sana ve diğer arkadaşlara iyi eğlenceler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?