Jump to content
  • Kayıt Ol

Chichikogusa


Luna

Önerilen İletiler

(düzenlendi)
Chichikogusa
 

TANITIM

İşi gereğince evine çok az uğrayan ve yeni doğmuş oğluyla hiç vakit geçiremeyen gezici ilaç satıcısı bir babanın, karısının ölümünden sonra minik oğlunu yanına alıp ilaç satma serüvenine beraber devam ettiği, bu süreçte de aralarındaki bağı güçlendirerek beraber büyüdükleri bir yol hikayesi Chichikogusa (diğer bir adıyla "Baba ve Çocuk Otu).

 

KARAKTERLER

Shirou - Ana Karakter

Torakichi - Ana Karakter

Miwa - Yardımcı Karakter

96283.jpg

 

DİĞER İSİMLERİ

Orijinal: Chichikogusa

Japonca: ちちこぐさ

Diğer: Chichi Kogusa, Father and Child Grass

 

BİLGİ

Kategori: Manga

Cilt sayısı: Bilinmiyor

Bölüm sayısı: Bilinmiyor

Yayım: 15 Oca 2013 - ?

Dergi: Blade Online

Eser: Mi Tagawa (Hikâye & Çizim)

Türler: Shounen, Gündelik Hayat

 

İSTATİSTİKLER

Puan: 8.11

Sıra: 680

Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 16:17 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 52043

 

Düzenlendi: (Luna)
Güncelleme
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Luna

    2

  • CloudT

    2

  • Squaw

    1

Okuyan birini görmek güzel hatta çok güzel. Seriye bilmem ne zaman başlamıştım, sonra araya bir şeyler girdi ve unutmuştum ama "devam edilecek" diye not düşmüştüm çünkü seri gerçekten çok iyi eğer türler konusunda sıkıntı yaşamıyorsanız... Biraz önce kontrol ettim ve 17. bölümde kalmışım, çok vakit geçmemiş ve rahat rahat devam edebilirim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yazmayı seven biri olarak bir tanıtım görünce illa ki okuma isteğime yenik düşenlerdenim ama bunu Luna sen açmışsan sanki daha bir hevesle gözüm kapalı dalıyorum. Kullandığımız anlatım dilleri her ne kadar farklı olsa da senin yazdıklarını da okumak ayrı bir keyif veriyor. Zira ben de -her ne kadar izleyip etsem de- ana karakterin çocuk olduğu ve de bir büyüğün alıp da onunla ilgilendiği, yani ikisinin hikayesini işleyen yapımlardan uzak durmaya özen gösteriyorum artık. Benim yaşantımla ilgili depreşik bir şey yok ama nedense son yıllarda bana hitap etmediğine karar verdim. :D

Konuya döneyim, konusu ilginç görünüyor ki yol hikayelerini nedense ayrı bir sevmişimdir. Son zamanlarda da manga okumaktan gittiğim için belki bir gün şans veririm, kim bilir. Emeğine sağlık, sevilesi bir inceleme olmuş. *.* Yazını okurken tarihi ve yolculuk hikayesini düşününce kısacık hikayesine rağmen ah o Oji-san no Lamp yapımını ne kadar sevdiğimi ve keşke onu da böyle uzunca dopdolu bir hikaye olarak görebilsek, diye iç geçirdiğim günler geldi aklıma. :)

Sonra, bir de şunu, ''en yürek burkan, bir yandan sümükler içinde ağlatabilirken diğer yandan şapşal şapşal güldürebilen tek mangası bence bu.'' okuyunca bana böyle hissettiren ne vardı diye düşündüğümde de Furuba deyip bu mangaya da bir göz atasım geliyor ama göz atmakla olmayacağı için şimdilik okuma listeme almak en iyisi. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

18. bölümden devam etmeye başladım ve ahhh shirou çok sevimli. Yanaklarını, orasını burasını ısıra ısıra sevesim var. Çok akıllı velet ya.

Bir de bir an babası tek gidecek sandım ama shirou'yu yanına alıp gitmek istemesi, o cesur anını çok sevdim. Kardeşi bile garipsedi ama iyiydi, iyi. Umarım shirou'ya iyi bakar. Ben bile endişelendim.

Ek:

19. bölümde en çok şu sahneye güldüm. Ne acayip bir bebek. Bana böyle gülse ömrüm boyunca bunalıma girerim. *haha*

[bIMG]http://img.bato.to/comics/2016/01/05/c/read568c42ecaf366/img000013.jpg[/bIMG]

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?