Jump to content
  • Kayıt Ol

Yeni Universal Century Evreni Gundam Serisini Siz Seçin!


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

[bimgx=550]http://www.theanimegallery.com/data/thumbs/790px/0191/tAG_191584.jpg[/bimgx]

Sunrise yeni bir UC projesi üzerinde çalışmaya başlayacaklarını duyurdu. Fakat bu kez bu proje izleyici oylarıyla belirlenecek. Aşağıdaki Twitter adresinden oyunuzu kullanabilirsiniz.

1. seçenek: Mobile Suit Gundam Unicorn için devam serisi (Bu yılın başlarında Fukui Harutoshi'nin 2007'de başladığı ve birkaç sene önce sona eren romanının devam edeceği duyurulmuştu)

2. seçenek: Hathaway's Flash (1988'de Yoshiyuki Tomino tarafından yazılan bu roman Char's Counter Attack'ın 10 yıl kadar sonrasında, Bright Noa'nın oğlu Hathaway'ın terörist bir fraksiyona katılarak Federasyon'a karşı bir saldırı dalgası başlatmasını konu alıyordu. Bu hikayeye ilişkin bir Anime duyurulmamıştı ama Bandai son birkaç yıldır bu romandaki birimlerin yeni ürünlerini üretmeye başlamıştı.

3. seçenek: Mobile Suit Crossbone Gundam (90'larda Yuichi Hasegawa'nın Yoshiyuki Tomino'nun verdiği öneriler ışığında yazdığı bu Manga F91 ve V Gundam arasındaki karanlık dönemi büyük ölçüde aydınlatmış ve hikayeye kattığı yeni MS konseptleri ile ilgi görmüştü. Son 10 yıldır Anime uyarlaması en çok istenen Manga listesinde ilk 10'da yeralan bu Manga ile ilgili önemli bir duyuru hazırlandığı geçen aylarda belirtilmişti)

4. seçenek: Bunlar dışında, orijinal bir UC serisi (UC evreni halihazırda yüzlerce Light Novel ve romana ev sahipliği yapıyor. Halihazırda The Origin ve Gundam Thunderbolt'un yarattığı başarı beni bunlardan bir yada birkaçının er geç Anime'ye uyarlanacağını düşündürtmüştü)

Kaynak: Gundam Unicorn Official Twitter Account

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?