Jump to content
  • Kayıt Ol

Natsume Yuujinchou Go


calieran

Önerilen İletiler

37449l.jpg

Natsume'nin 5. Sezonu. Son seri 4 yıl önce çıkmıştı. Ne yalan söyleyeyim özledik kendilerini. Yine huzur dolu sakin bir sezon geçiştirebileceğiz. :qaglayacak:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bLueeekun

    2

  • calieran

    2

  • Hedon

    2

  • CloudT

    1

Böyle serileri çok seviyorum. Hem yaşamın içinden, hem youkai gibi kavramlar ele alınıyor hem de animasyon kalitesi çok yerli yerinde; sırıtmıyor, aşırıya kaçmıyor... Merakla bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Geliyor gönlümün efendisi. Natşumeeee sakeeeeeeee. -Nyanko-sensei. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Fukigen na Mononokean var geçtiğimiz sezondan, onu da kaçırmamanızı öneririm. Ponçik bir yapım, insanı gülümsetip içini burabiliyor tatlış tatlış karakterleri var ^^

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

O kadar çok özlemişim ki... ; ; Az kaldı az...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümden gerek ost'ları ile olsun, Nyanko sensei konuşmalarıyla olsun baya eskiyi hatırlattı. Özlemişim seriyi. :aglama3:

Başlangıç olarak benimde özellikle merak ettiğim, Natsume'nin büyük babasından girdiler konuya. Sadece içimde merak konusu olarak kalan, herkes vazo ya bulaşma çok tehlikeli dedi dedi; ama hiç gücünü tehlikesini göstermediler. Baya bir merak ettim. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yoksa uzun zamandır merak ettiğim şeyler gn yüzüne mi çıkacak? Natsume'nin Reikoyu merak etmesi çok güzel. Flashback şeklinde Reiko ve hakkında yeni şeyler öğrenirsek çok iyi olucak. Nyanko-sensei'yi her zaman olduğu gibi komik ve sıcak. :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Biraz geç izledim ama sonunda Natsume'ye kavuşabildim. ; ;

Dışarıda, sonbaharın yavaştan getirdiği soğuk hava. Dökülmeye başlayan yapraklar. Bir şekilde benim içimi karartan bir hava. Bunlarla birlikte gelen garip bi' huzursuzluk... Buna karşı olarak elimde sıcak bir çay, karşımda Natsume. 20 dakika boyunca bana yeniden huzur veren, içimi ısıtan bir terapi adeta... Çok özlemişim be! :TTT:

Her zaman olduğu gibi yer yer güldüren, yer yer üzen bir bölümdü. En çok merak ettiğim şey Reiko'ydu. Onun üzerinden gidilmesi beni sevindirdi.

Acaba Reiko'nun eşi bir youkai falan olabilir mi? Eşinin ortadan kaybolması, Natsume'nin annesinin, babasını hiç bir zaman görmemesi gibi şeyler yüzünden böyle bir düşünceye kapıldım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Sezonun açık ara en iyisi bence tabi bunda rakip olacak bir yapım olmaması da etkili.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?