Jump to content
  • Kayıt Ol

Lostorage Incited WIXOSS


CloudT

Önerilen İletiler

82289l.jpg

Serinin 3. sezonu sayılabilecek bir seri olarak devam ediyor ama farklı hikâye ve karakterler ele alınmış. Bir tür yan seri. 2 sezon ve bir filmin ardından güzel farklı bir işleyiş oldu. Yeni karakterleri görmek de sevindirdi... Tabii devam etmesini de isterdim ama olduğu kadar -ki seriyi gerçekten seviyorum. Karakterlerden, işleyişe kadar karanlık atmosferi dahil olmak üzere her şeyi benim gözümde 8/10 eder. Eksik yanları da var ama söz etmeye değmez.

Konu olarak WIXOSS adında bir seri gençler arasında çok popüler olmuş bir kart oyunudur. Bu oyunda tek fark "Selector" olarak bilinen özel oyunculardır ve hikâye bu özel oyuncular etrafında şekillenmekedir. İfşalamadan da verilebilecek en kısa özette bu diyelim. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CloudT

    2

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Seri o kadar güzel ilerliyor ki... Chi-chan tam bir buz ama başına ne geldi de öyle oldu bilinmiyor. Bahisçi miydi neydi unuttum o tipin adını ama uyuzun önde gideni. Tam dayaklık diyeceğim ama zevk alır. Selector olmamasına şaşırdım ama yanlış anlaşılmış olup da ileride selector olduğu ortaya çıkarsa ya da selector olursa şaşırmam. O zaman ortalık iyice karışır -ki şu an bile çok karışık.

Bizimki ne zaman savaşlara dahil olacak merak ediyorum. Dahil olmak istememesi de çok normal, zaten çok çekinden biri ve bir de hayat memat meselesi olan bir duruma karışması ipleri iyice geriyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?