Jump to content
  • Kayıt Ol

Flash ve Arrow Spoilerlı Tartışma Başlığı


Fingolfin

Önerilen İletiler

Bu iki dizi kardeş dizi olduğundan ve ayrı başlık açmanın israf olacağını düşündüğüm için ikisini bir arada konuşalım dedim. Genel CW-DC dizileri böyle sayılabilir.

Her türlü gömmek serbesttir buyurun. :P Ha gömmek dedimse kötü yanlarını söylemek açısından yani, yanlış anlayıp küfür falan etmeyin. :D

Şaka bir yana iyi ve kötü yanlarını vb. tartışacağız işte. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 9
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Fingolfin

    7

  • bLueeekun

    3

Şu an gündemde hero dizisi olarak CW dizileri var. Bence hepsini bu başlık altında konuşabiliriz. Gerçi forumdan sadece sen ve ben izliyoruz, başka izlemeyen var mı bilmiyorum. Sanırım ikimiz arasında geçecek muhabbet. :D Flash ve Arrow'un ilk bölümlerini yorumlayayım.

Flash

Flash geçen sezondan beri çok fazla düşüşte. Hiç yeni bir şey yok. Aynı çizgide ilerleyip kendi ölüm fermanlarını hazırlıyorlar. Geçen sene başka bir yerde ikinci sezonu çok gömdüm. Hatta bölümü konuşmaktansa hatalarını sayıp, yazdım. Bu sene de bir şey değişmedi. Barry hala gazla çalışıyor. Güzelim Barry Allen karakteri dipleri görüyor. Senaristler çok beceriksiz. Benim gibi normal bir seyirciyi koysan daha iyi bölüm yazar.

Arrow

Bu sezonu aslında izlemeyecektim ama şans vermek istedim. Şu an iyiki şans vermişim diyorum. İlk bölüm çok iyidi. Kendinden emin ve bol bol ok atan Oliver gördük. Dövüş sahneleri düzeltilmişti. Yapılan ağır çekimler muhteşemdi. Ama her iyi bir şeyin altından kötü şeylerde çıkmıyor değil. Thea gene normal CW kanal mantığını kullanıp zırladı. Bu tür zırlamaları kesip herkes rolünün hakkını verirse bu sezon gerçekten bu dizide bir şeyler değişir. Gerçi yapımcılar Olicity olmayacak ve yeni Green Arrow göreceksiniz diyordu. Umarım bu iyi değişim katlanarak devam eder.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben de öyle tahmin ediyorum, izleyen yok gibi. :D

Arrow:

Sohbet kutusunda da yazmıştım, beni gerçekten şaşırttı. Nasıl gömerim diye düşünürken :P, güzel bir bölümle ters köşe yaptı. Tekrar söyleyeceğim şu dizinin başına gelen en iyi şey Laurel'n ölmesi, umarım bir daha asla ve asla dönmez. Sonra sapıtan buhrancı ve tripçi Diggle gitmesi. Artık en büyük tehlike felicty ve thea. Geçen sezon aşırı berbattı, hatırlamak bile istemiyorum.

Arrow'un aksiyon sahneleri de sonunda düzgünleşti. Önceden çok yapmacıktı şimdi düzelmiş. Kahramanlar öldürmez safsatasına da uyuz olurum bu arada. Yahu gidip bakkal soyanı öldür demiyoruz. Damien Dark gibi şer.sizleri öldür. Bunların geri dönüşü yok iyiliğe falan. Ölen ve acı çeken bütün insanların sorumlususunuz. Bu tüm s.kahramanlar için geçerli.

Flash:

Çok kötü bir başlangıç yaptı. Geçen sezon da kötüydü bence. Koca Flashpoint olayını rezil ettiler. Barry'i de ergen, abuk sabuk, bencil hallere sokup durdular.

Ben en başından Flash gibi önemli bir kahramanın filmden önce dizisine izin vermemelilerdi diye düşünüyorum. Nasıl batman, süpermen yoksa bu da filme kalmalıydı.

Ha yine fena olmayan bir dizi ama, potansiyeli kullanamıyorlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Flash 3x2

Bu bölümü de sevmedim. Yine gereksiz buhranlar, gülünç noktalara takılmalar, artık öööğ yani. Ne yapıyorsunuz agalar yahu. Flaşpoyinti de artık sıvayla kapattıklarını ilan ettiler zaten. Bir daha zamanda yolculuk olmayacak gibi. Kalkamayacakları yükün altına girdiler. Beceremediler de zaten.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aslında Flash'ın bı bölümü fena değildi. Alchemy'nin olaya dahil olmasıyla işler biraz hareketlendi. Aslında bu bölümü diğer sezonlarda olduğu gibi açıklama ve bir şeyleri kesinleştirmek için alınan kararlara yer ayırmışlar. Bundan sonra böyle saçma şeylerle uğraşacağımızı düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Arrow 3x2

Şu dizide doğruları söyleyen bir Arrow var kimse adamı dinlemiyor. Yine arrow'u siz haklısınız dedirteceklerdir orası da ayrı. Bence Arrow her türlü haklı. Gıcık oluyorum Felicitye, gözlüklü zenciye falan. Hiçbir halttan anlamıyorlar boş boş konuşuyorlar. Gereksiz Diggle bölümleri de cabası. Açıkcası solo takılmasını istiyordum ama olmayacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Flash 3x3

Bu bölümü de sevmedim. Ama izlerken sıkılmadım. Sıkıldığım yerler oldu. Misal Iris'in zırvaları, yok gücünü kullanma falan...Neyse ki çok sürmedi. Ergen kötü-iyi karakterimiz de olabildiğince sığ idi. Sondaki aksiyon sahneleri de çok saçmaydı. Flaş evrenine göre de saçmaydı. Yetersizdi. Ha şunu da söyleyeyim yanlış anlaşılmasın. Sürekli aksiyon bekliyor değilim, hiç alakası bununla. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Arrow 3x3

Bu sezon iyi gidiyor. Bölümleri izlerken sürekli her an batıracaklar diye korku yaşıyorum ama şimdilik iyiler. Sevmediğim noktalar felicity, siyahi adam ve hiçbir halt anlamamasına rağmen arrowa diklenen tipler. Ha birde digglenın gereksiz bölümleri. Valla zerre merak etmiyorum. Çok gereksizler bence.

Bu sezon flaşbekleri de güzel. Şu bratva olayı ilgimi çekiyor. Rus aksanıyla ing konuşan abimizi de izlemek güzel.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Flash 3x4

Bu haftaki bölümü beğendim. Aynı sinirlikler devam etse de güzel bölümdü. Biraz düzelme var.

Arrow 3x4

Çizgisini koruyarak gidiyor şimdilik. Çok söylenecek bir şey yok. Ama felicity ölse artık. Rahatsız ediyor beni. Sürekli ters ve laf sokup duruyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Flash bu hafta çok ortaydı benim için.

Arrow ise diğer haftalara nazaran daha düşük geldi bana. :/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?