Jump to content
  • Kayıt Ol

To Be Hero


loykad

Önerilen İletiler

Yönetmeni Shinichiro Watanabe sandığım ama aslında Shinichi Watanabe olan bu garip yapımımız 10 dakikalık bir komedi serisi.

[bimgx=300]

http://puu.sh/rFc1i/99900e6758.jpg[/bimgx]

Boşanmış ve kızıyla yaşayan genç, yakışıklı ve klozet tasarımcısı (??) olarak çalışan bu abimiz çapkınlığın dibine vurmaktadır. Kızıysa her gün onu başka kadınlarla yakalamaktan bıkmıştır. Derken bir gün abimiz tuvaletteyken klozetin içine çekilir ve çirkin süper kahramanların bulunduğu bir örgüt tarafından süper kahraman ilan edilir. O artık genç, yakışıklı ve karizmatik değil; şişman, çirkin ve sapık bir süper kahramandır. Üstelik aklından geçtiğiyle ağzından çıkan da bir olmadığı için, kızına derdini bile anlatamaz.

Uchuu Patrol Luluco, Inferno Cop veya Azazel gibi serilerin ortak noktasını bilirsiniz. Hızlı diyaloglar, beklenmedik olay gelişmeleri ve yer yer yapılan bel altı esprilerle geçen kısacık bölümler. İşte tam olarak burada da aynı mevzu var.

Seiyuu kadrosu da güzel iş çıkarmış, süper kahramanımızın asi kızına ses veren seiyuunun ise ilk anime işi sanırım. MAL'de sadece bu gözüküyor. Çok doygun ve uygun bir sesi var, ilerde daha güzel projelerde görürüz umarım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • suke

    4

  • CloudT

    3

  • loykad

    1

En Çok Yazanlar

Seri listemde var ve şahsen ilk duyduğumda kesin izlerim demiştim ama bekletilerimi tavan yapmadan ve beklentilerimi de karşıladı. Animasyonu sevdim, seiyuu kadrosu yerli yerinde en azından karakterlere bana göre iyi oturmuş ve konunun işlenişi de güzel. Eh daha ne olsun. Über bir şey beklenmediği sürece gayet keyifli bir seri olarak görünüyor.

Ek olarak hep kahramanların aşırı güzel, sevimli, havalı olmasından da sıkılmıştım. Zaten oldum olası neden bu kadar güzeller diye kıskanırdım. Azıcık da bizim (benim) gibi çirkinler de kahraman olsun derdim ama burada en azından bir yönünü yansıtmışlar ve o açıdan da hoşuma gitti. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk iki bölüm fena değilmiş aslında, ama bölümler iyi ki 10 dakika, 20 dakika olsaydı gitmezdi bu seriye. Hatta 5 dakika bile olabilirmiş. Şimdilik espriler fena değil, One Punch Man özentiliği var yalnız, adam çirkinleşti fakat hero oldu ama heroluğuna dair bir şey göremedik. Adamın kızına bittim yalnız. :D Esprilerin tamamının bel altı olması da üzücü. Ama en azından bölümler kısa diye izliyorum şimdilik, çok tuttuğum bir anime olmadı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

Yeni bölüm biraz garipti. Özellikle o sümük kısmında çok iğrendim. Hepsini katledesim geldi. :006: Bir de kızına aşık olmasına hiç şaşırmadım. Demek ki benim gibi hem sert hem naif hem sevimli tipleri seviyor. =P Zaten kısa bir seri çok ahım şahım anlatılacak bir yanı yok. Konusu bu kadar işte.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Serinin absürdlüğü güzel de bizim heronun abartı güçlere sahip olması biraz keyif bozucu. Yani sanki tanrısal güçleri var ve hiç yenilmeyeceğini bilerek izlemek gibi bir durum. En azından düşman taraf artık düşman değil (umarım). Düşman abi cool bir tipti ama sümüklü sahnelerde komedinin dibine vurdular. Kızına aşık olması da hoş ve güzel bir ayrıntıydı, o kıza zaten hepimiz aşığız. :D Ayrıyeten uzay gemisini sattığı sahnede Ladybaby ekibinin parodisi de güzeldi. Şimdi hero ve düşman prens aynı evde yaşayacak, bakalım neler göreceğiz daha.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

O aynı evde biri daha var, hani şu toto meraklısı burma bıyıklı garip tip. Artık üçü nasıl anlaşacak bilmiyorum ama çok tehlikeli bir ev oldu. :011:

Seri iyi ki uzun değil, kısa olunca daha keyifli olmuş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aynen komedi serileri kısa olmalı yoksa bayıyor bence. Ama o komando stili dolaşan ev sahibi bomba bir karakter ya. :D Adam engel tanımıyor. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?