Jump to content
  • Kayıt Ol

Yuri!!! on Ice


loykad

Önerilen İletiler

2. bölümü izleyip koşarak geldim baktım ki forumda bunun başlığı yok :O (Var da benim mi gözümden kaçtı acaba..)

Öncelikle bir şeyi açığa kavuşturalım. Nasıl ki artık animelerde kadın karakterlerin yaptığı her harekete, her yakınlaşmaya, her kamera açısına bilmem neye "ufak fanservis canım onlar" diye düşünebiliyorsak, bunun aynısını erkek karakterler için de düşünebilmeliyiz. Yok kamera erkeğin kalçasını göstermiş, yok karakterler onsen'e girmişler, yok karakterin yüzü kızarıyormuş falan. Veya gerçek hayatta erkekler böyle "bishounen" değillermiş vesaire (sanki gerçek hayatta kadınarın hepsi F cup'mış gibi...).

Aynı spor animesi tamamen kızlardan oluşan bir ekiple yapılsaydı ve ne bileyim bir karakter diğerine koçluk etse AOTS diye ortalık inlerken; cinsiyet değişince milletin "gaaay" diye animeyi linç etmesi bana çok saçma geliyor. Bu seriden hoşlanan her kızın fujoshi grubuna atılması üzücü, Free!'yi pek sevememiştim mesela ben. Neyse.

Bu yüzden bu başlıkta pek bunun tartışması yapılmasa daha güzel olur. Animenin öyle "biz çok ciddi bir yapımız, sporun şöyle yanlarını ele alıyoruz, olgunuz shouneniz bilmem ne" gibi bir iddiası yok göründüğü kadarıyla zaten. Bazı seriler gibi bir bölüm karanlık atmosfere bürünüp başka bölümde günlük yaşama dönmüyor. Veya bir bölümü ciddi olaylara ayırıp başka bölümde laylaylom yapmıyorlar. Ağırlıklı olarak komedi ve SoL etiketleri üzerinden yürüyor, spor da bunun yapı taşı. O yüzden yorumlarımızı buna göre yapalım olsun bitsin :D

40d4f2a6ae.jpg

Ana karakterimiz Yuri ülkesini temsil ettiği turnuvada, yaşadığı bir duygusal çöküntüden ötürü hezimete uğrar ve buz patenini bırakıp evine döner. Kendini salmış, kilo almış ve hayatını nasıl devam ettireceği konusunda kararsız kalmış bir haldedir. Derken bir gün hoşlandığı kıza ikisinin de küçükken hayranı olduğu Rus sporcu Viktor'un meşhur performansını sergiler. Bir şekilde bu performansın videosu internete yüklenir ve Viktor'a kadar ulaşır. Yaptığı sonsuz başarılı performansların üstüne artık seyirciyi yeni şeylerle şaşırtamamanın tıkanıklığını yaşayan Viktor, bu videoyu izledikten sonra Yuri'nin yanına gidip ona koçluk etmeye karar verir.

Öncelikle ilk bahsetmek istediğim şey animasyon kalitesi. Performanslar sergilenirken hareketlerin akıcılığı ortada. Bölüm içerisinde karakterler 2-3 kez buz pistinin üzerine mutlaka çıkıyorlar, anime ortamında pek görmeye alıştığımız bir manzara olmadığı için doya doya izleme fırsatımız var. Yüz ifadeleri yer yer ciddileşip yer yer komik hallere bürünüyor, zaten bu teknik son dönem animelerinde iyice alışkanlık haline geldi.

fb85def6fb.gif

Müzikler genellikle klasik parçalardan oluşuyor, performanslarda genelde zaten çalınan müzikleri bilirsiniz. Bunları yer yer bölüm içine de serpiştirmişler, günlük bir olay sırasında bile arkada güzel klasik parçalar çalıyor. Açılış kapanışlar göreceli, ben ikisini de sevdim. Telefona atılıp dinlenecek, 2016 müzik tarzına uygun elektronik parçalar kullanılmış. Kapanışın özellikle instagramdan oluşması bana Ece Seçkin'in "Hoşuna Mı Gidiyor" klibini anımsattı :011: İlerde göreceğimiz başka ülkelerden sporcuların instagram hesapları bile açılmış şimdiden.

Instagram demişken, stüdyo güzel bir incelik yapıyor. Bölüm içerisinde karakterler zaman zaman fotoğraf çekip instaya atıyorlar. Sanıyorum ki eş zamanlı olarak stüdyonun instagram hesabına fotoğraflar yükleniyor :D

Hoşuma giden bir şey ise "akıcılık" oldu. Kendi adıma konuşayım, ben çoğu zaman animelerde günlük muhabbetlerde sıkılır ileri sararım 10'ar saniye falan. Veya alt tab yapıp anime arkada ilerlerken başka şeylerle uğraştığım bile olur nasılsa çok klişe şeyler konuşuyorlar diye. Bu animede nedense bir kez bile ileri sarmadım, hatta ekrandan bir saniye gözümü bile ayırasım gelmiyor. Bir şekilde tempoyu hep dengeli tutmayı başarmışlar bu konuda takdir ettim.

Ayrıca yarışmaya Kazakistan'dan katılan Otabek Altın abimizi desteklemeyi unutmayalım :P

40d4f2a6ae.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 32
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • loykad

    14

  • CloudT

    6

  • suke

    5

  • Bakayalo

    4

2. Bölüm

Yuri (Rus olan :P) beni öldürecek ya, çok sevilesi yapmışlar onu. Göz renginin şahaneliğini geçiyorum, mağazada kıyafet gördüğü an durdurup bir süre güldüm. Gerçekten insana bazen öyle oluyor, tam ciddiyetin ortasında çok güzel bir kıyafet/eşya vs bir şey görüp çocuk oluveriyorsunuz birden. Umarım böyle tatlılıklarını daha çok görürüz, çok gitmiş Yuri'ye :D

79eb1a7265.gif

Viktor'un da böyle sevecen sevecen takılıp aslında çok net oluşu da dikkat çekti bu bölüm. "İstediğiniz şarkıyı seçebileceğinizi mi sandınız?" lafı baya soğuk geldi bana, gülümseme falan ısıtmadı ortamı valla :D Bir de resim çekilip instaya attıkları kısma da çok güldüm "hashtag ninja!" diyor töbe töbe :011:

Yuuri kardeş de göbeği eritecem diye uğraşıyor, eritsin de Yuri'yle duo falan olsunlar epey komik anlar göreceğimize eminim. Ben Viktor-Yuuri partnerliği beklerken, Yuuri-Yuri (isshoni my pace de ikimasho :P) ikilisini görmek şaşırttı.

Otabek abimiz gelse de ortam şenlense ya, diğer sporcuları görmek için sabırsızlandım kapanışta görünce. Bir tane Çinli var sanırım, Fransız veya İtalyan vardı galiba. Kavruk tenli de bir arkadaş vardı, kültür karmaşası iyidir :011:

[bimgx=500]http://puu.sh/rHsr1/8abed6cef3.jpg[/bimgx]

Bale yapan ablamız da baya güzel yalnız gözlerden kaçmasın, ondan da bir iki figür neyin bekliyorum ciddi manada :@:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bence de baya iyi bir seri. Komedi öğeleri, ifadeler, animasyon ve ufak tefek detaylar seriyi güzelleştirmiş. Tabii böyle "oha" bir seri değil ama sezona ait keyifli bir seri.

Spoiler kısmındakilere katılıyorum, bununla ilgili çok yorum dönüyor ve eminim onlardan ya da olabileceklerden dolayı ekleme gereği duymuşsundur. İyi de yapmışsın.

Instagram kısmını görünce çok şaşırmıştım, böyle şeyler lazım işte. Occultic;Nine serisindeki malum blog adresini ziyaret ettim ama başka adres çıktı hatta yönlendirdiği yer de buna istinaden bir yorum bırakmış. Bence yaptıkları tam bir fiyasko. Twitter ve blog adresini gerçekten de ekleselerdi eminim çok daha iyi bir etki bırakırlardı. Bu seride olduğu gibi -ki instagram hesapları bir bölümde takipçi hitini çok iyi bir oranda arttırdı.

3. bölüme dair de YurivsYui(Yuri) kapışmasını da merakla bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Piglet vs. Kitten :D

Japon Yuri kilo aldığından ve ramen sevdiğinden domuzla özdeşleştiriliyor (genelde Viktor tarafından), Rus Yuri ise kedi familyasına olan hayranlığından ötürü (ceket ve bavulundaki leopar desenleri, kaplanlı elbise görünce çıldırması, üstüne de kapanışta uyurken kedilerin etrafında doluşması gibi nedenlerden) kedilerle özdeşleştiriliyor.

Rus Yuri'nin gördüğü gibi satın aldığı kaplan desenli sweatshirte birebir aynı olmasa da aynından bende de var, gördüğüm gibi satın almıştım. O yüzden şimdilik Rus Yuri'nin tarafını tutuyorum. Haşin Yuri. :P

Spoiler kısmındaki şeyler tamamen fanların abartması, bölümü baştan sona izleyince anladım. Shounen-ai bile değil bu seri şu anki haliyle. Biz niye o şekilde düşünmüşüz seri başlamadan hiç bilmiyorum. Önyargılarımızı yenmemiz gerek. Gayet düzgün, sıkmayan ve rahatsız etmeyen sahneler vardı. Umarım aynen böyle devam eder.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Instagram kısmını görünce çok şaşırmıştım, böyle şeyler lazım işte. Occultic;Nine serisindeki malum blog adresini ziyaret ettim ama başka adres çıktı hatta yönlendirdiği yer de buna istinaden bir yorum bırakmış. Bence yaptıkları tam bir fiyasko. Twitter ve blog adresini gerçekten de ekleselerdi eminim çok daha iyi bir etki bırakırlardı. Bu seride olduğu gibi -ki instagram hesapları bir bölümde takipçi hitini çok iyi bir oranda arttırdı.

Steins;Gate'te Okabe'yle Daru'nun kendilerine açtığı bir web sayfası vardı, hem vn'de hem animede yer vermişlerdi. Site şu, hala da aktif: http://futuregadget-lab.us/ Lab üyelerinin isimleri, Future Gadget icatları falan tek tek yazıyor çok güzel yapmışlar :D

Rus Yuri'ye biz de Yurio diyelim bence ortalık karışmasın, Mario gibi Yurio :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Rus Yuri'ye biz de Yurio diyelim bence ortalık karışmasın, Mario gibi Yurio :P

Aynen, Rus Yuri, Japon Yuri demekten gına geldi. :D Yurio iyi valla.

Öğretmene de ayrıca hasta oldum. Kadın zaten çok sempatik, üstüne bir de alkolik. Gerçek hayatta şarhoş olan kadın erkek herkes aşırı itici bir insana dönüşüyor ama animelerde nasıl da tatlı oluyorlar ya. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümünü izleyerek adımı atmış oldum. İlk bölüme göre eksik bir şey görmedim. Karakterler çok iyi. Hiç itici olan bir karakter çıkmadı. Seri hakkında tek sıkıntım genelde çoğu yerde dönen muhabbetlerdeki gibi erkek aşkına çevirmeleri. Umarım böyle bir şey olmaz. Sanırım anime olarak ilk defa bir paten işleniyor. -İşlenmese bile patenle ilgili ilk animem oldu bu.-

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Allah'ım bana neler oluyor ben böyle şeylerden etkilenmezdim! Kalbim sıkıştı yarabbim bu nasıl bir estetik! İşte balenin gücü, işte sanat!

3

Öncelikle şu sahne diyorum:

52484b5caa.gif

Ya adamlar tempoyu bir saniye bile düşürmüyorlar her sahnesi dolu dolu bayıldım. Ben bu seriyi bu kadar seveceğimi hiç düşünmüyordum ama neredeyse şu an favorilerime falan eklemek üzereyim kusur bulamıyorum animede. Her karakter kendi rolünü ve kendi kişiliğinin altını o kadar güzel dolduruyor ki laf bile edemiyorum.

Viktor iki ufaklığın da kanına nasıl gireceğini çok iyi biliyor, onları gaza getirmek için hangi mimikleri kullanacağını da çok iyi ayarlıyor. O kadar tecrübenin meyveleri de böyle toplanıyor. Yuri çekingen duygularının üzerine gidilmesinden, Yurio da ezilmeye karşı koyamıyor. Yuri'nin o iki cinsiyeti temsil eden kıyafetine bayıldım, League of Legends'ta Vi diye bir heronun kıyafetinde de böyle minik bir etek fırfırı vardı erkeksi kişiliğinin yanında feminenlik katıyordu. Yuri'nin de gidip "ben odunun tekiyim en iyisi feminen olayım" kararı çok yerinde oldu :D Fakat arkadaşım o ilk giriş sahnesi neydi öyle ya kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu, bölümü bir saniye durdurup sakinleşip sonra devam ettim. Abicim yapmayın böyle şeyler yürek dayanmıyor bünye alışkın değil her gün kız poposu falan görmeye alışkın bu gözler. Değişiklik iyidir, estetiktir <3

Yurio'ya bu bölüm aşkımı ilan ettim sanırım. Her sahnesi mi tatlı olur, ergenlik bir karaktere bu kadar mı yakışır. Bir karakterin saçları bu kadar mı güzel olur, Loreal Paris diye reklam çıkacak resmen. Evli 3 çocuklu ablaya karşı da sanırım bir şeyler hissediyor, abla da onunla fazla ilgileniyor umarım sonunda bir şeyler yaşamazlar. Olan 3 çocuğa olur :( Uzaktan bakışsınlar kafi :P

Performanslara diyeceğim yok, Yurio'nun "bit artık bit" diye zorlanışı üzdü. Biraz büyüyüp öyle gelsin :@: (Fakat o leoparlı bavul..) Yuri'nin performansı zaten efsaneydi, hatta o malum dönüşte düşüşünü beklemiyordum o kadar çalıştılar ama öğrenememiş demek ki. Yuri ve Yurio arasındaki kilo farkının da görsel olarak belirgin olması hoşuma gidiyor; Yurio daha incecik figürlü ince bacaklıyken, Yuri adeta eşofman giymiş futbolcu gibi kalın bacaklı, iri kemikli abi gibi turluyor pistte :011:

Uzun zamandır bu kadar karizma bir erkek anime karakteri görmemiştim ya Viktor falan yanında halt etmiş abicim façan yansın

[bIMGX=500]http://puu.sh/rON5H/4d40bafc63.jpg[/bIMGX]

Nasıl geçecek şimdi 1 hafta off of :TTT:

Edit: Yalnız istediğim gibi açılışı böyle siyah beyaz bırakmayıp giderek renklendirmeye başlamışlar. Yukarıya koyduğum versiyonla bu bölüm arasında bazı farklılıklar var. Bu bölümde buz pistine falan da çıkıyorlar. Zaten açılışta birbirini tekrar eden figürler var, bunların da başka şeylerle değişmesini umuyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

1 mükemmel başladı, 2 sağlam bağladı, 3 harikulâde tamamladı; şahane bir giriş oldu. Gelişme ve sonuç bunun altında kalmazsa romans kategorisinde bile başa güreşir :P

Harbi nasıl geçecek şimdi 1 hafta :aglama3:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çok tehlikeli bir seri olduğunu burada da bir kez daha tekrarlayayım. o_o

*fujoshialert*

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çok tehlikeli bir seri olduğunu burada da bir kez daha tekrarlayayım. o_o

*fujoshialert*

Öyle şeyleri direk ilk mesajımdaki spoiler kutusuna gönderiyorum :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu arada paylaşmadan edemiycem, Agape ve Eros müzikleri:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

4

Şu piyanolu müzik şahaneydi, YouTube'a bir an önce düşmesi gerek. Bölümün içerisine ne kadar Viktor sahneleri serpiştirilmiş olursa olsun Yuri ve Yurio'nun vizyonlarını nasıl geliştirmeye çalıştıklarını çok güzel aktardılar bu bölüm. İki ülkede ikisi de bambaşka tellerden çalıyor gibi dursalar da gelişim açısından büyük adımlar attıkları ortadaydı. Yuri kendine güven konusunda sıkıntılar yaşıyordu, bu bölüm hem müziği gitti buldu hem de kararlılık gösterdi. Yurio ise kendi kişiliğinden sapmayı hiç istemiyordu ve bu konuda büyük sıkıntılar yaşıyordu. Devamında o at kuyruğunu çözdüğü an bu kasıntılıktan şimdilik kurtuldu. Bakalım ilerdeki performanslarında yine sonlara doğru kasılmalar yaşayacak mı.

Yuri'nin dayanamayıp Viktor'un kafasındaki yuvarlağa (onun adı neydi ya) parmağını değdirmesi çok komikti ya :011: Aklıma Carnival Phantasm'da Gilgamesh'in gidip Saber'ın ahogesini ding ding çekiştirmesi geldi :011:

Bir de Yuri'nin performansını önce müziksiz sergilediği sahne çok iyiydi ve inanılmaz gerçekçiydi bence. Bir de ağır ağır hareket etmiyor mu ah o kareografi <3

Ayrıca stüdyo yine yapacağını yapmış ve bizim Yuri uzaklardaki arkadaşının instagramında gezdiği sırada resimleri gerçek zamanlı instaya yüklemiş bile:

[bIMGX=500]http://puu.sh/rWD2G/d69e083ef0.jpg[/bIMGX]

Vah yavrum :(

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümünü izleyerek adımı atmış oldum. İlk bölüme göre eksik bir şey görmedim. Karakterler çok iyi. Hiç itici olan bir karakter çıkmadı. Seri hakkında tek sıkıntım genelde çoğu yerde dönen muhabbetlerdeki gibi erkek aşkına çevirmeleri. Umarım böyle bir şey olmaz. Sanırım anime olarak ilk defa bir paten işleniyor. -İşlenmese bile patenle ilgili ilk animem oldu bu.-

Seriyi izlemiyorum ama izlemeyi düşündüklerimden olduğu için sayfasına girip de spoilersız yorumlara bir göz atayım dedim ve blue yorumunu okuyunca yazmazsam olmaz dedim. :P:D Çok göz önünde olmasa da paten işleyen bir seri var aslında, konusu da çok güzeldir ama ne yazık ki harcanmış nice yapımlardan biri. İşlenişi çok sönük kalmış, yine de keyif alarak izlemiştim.

https://myanimelist.net/anime/476/Ginban_Kaleidoscope?q=ginban%20

Bence daha fazla buz pateni işleyen yapımlar görmeliyiz, ha bir de son günlerde aklıma takılıyor da dans ile ilgili anime yapımları da gelmeli. :/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

[bIMGX=500]http://puu.sh/rWD2G/d69e083ef0.jpg[/bIMGX]

Japon ayağı için hiç gerçekçi değil, oldu olacak küçük parmak kadar yapsaydınız ikinci parmakları ¬_¬

Dördüncü bölümlerin mola bölümü olması yönünde toplu karar mı alınmış nedir, bunun da 4. bölümünde hikâye pek az ilerleyebildi. Böyle de güzel ama önceki bölümlere kıyasla daha az tat aldım bu bölümden.

Öyle şeyleri direk ilk mesajımdaki spoiler kutusuna gönderiyorum :D
Konuyu izlemeden önce gördüğümden o spoiler'ı okumamıştım, sonra da geri dönüp bakmamışım. Vakitli göreydim çok laflar hazırlardım sana :P Geç kaldığım için Bakuon!! diyorum, başka da bir şey demiyorum. Hıh!
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Geç kaldığım için Bakuon!! diyorum, başka da bir şey demiyorum. Hıh!

Ben Bakuon'da arkadaki kızın motosikletle giderken öndekinin göğüslerini avuçlayarak gittiği anda bırakmıştım (normalde çok acı vermesi gerekiyor), Keijo'yu bırakma sebebim de yine göğüslerinde sanki taş varmış gibi birbirlerine vurabilmeleri oldu. (Yuri'de partnerli şeyler olur da Viktor kayarken Yuri'nin malum yerini avuçlarsa anında bırakırım aynı şekilde.) Yuri'de bu tarz sahnelerin bana göre çok daha hafifletilmiş halleri varken bile seriyi anında daha ilk bölümden gay gay gay fujoshi-bait diye yerin dibine vurmaları çok adaletsiz geliyor. 20 dakikalık bir bölümün toplam 1-2 dakikasını alıyor şu onsenler falan filan o da hep Viktor'lu sahnelerde genellikle. Karakterler birbirlerine 10 cm yakınlaşsa gay gay gay diye köpürüyor millet, kızların olduğu animelerde millet birbirlerinin nerelerini avuçluyor da çok tatlı çok tatlı oluyor alayı o niye? (bkz Love Live aklıma ilk gelen)

Hani ben kendim için konuşursam "ben böyle sahneleri sevmiyorum, dakika başı kadın göğsü, poposu, baldırı ekranda vurgulandığında iğreniyorum ama seveni varsa buyursun izlesin" diyebiliyorken aynı şeyi Yuri için söyleyenleri doğru düzgün göremedim. Bırak şöyle laf edebilmeyi, izleyip sevenlere de direk fangirl veya fujoshi muamelesi yapanlara çok kızıyorum. Ben de bundan sonra Keijo sevenlere düz sapık damgası yapayım bari (anime isimleri tamamen aklıma ilk gelenlerden ibaret bu arada, çok üzerine düşünmedim).

Neyse umarım bu olay 1 sayfayı aşmadan burada kapanır gider :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

Ben sadece Bakuon dedim ama :TTT:

Valla ben Cloud gibi ortalığı karıştırıp gidenlerden söz etmiyorum (ki o da dalgasına yapıyor, biliyorsun), kendimden söz ediyorum. Ben Yuri on Ice'ı da hiç rahatsız olmadan, eğlenerek izliyorum, Bakuon'u da hiç rahatsız olmadan, eğlenerek izledim. Keijo'nun kategorisi ayrı, onu Daimidaler'deki "ön kuyruk"lar bile karşılamaz :011: Yuri'yle anca Bakuon kıyas edilir, o bile ciddiyet dozu çok daha düşük olduğu için tam oturmaz.

Zaten ben de fazla düşünmedim, daha önceki Bakuon konuşmamızı hatırlayınca direkt onu örnek verdim. Yoksa örnek falan vermeden "O kadar olur diyebilen pek az kişiyiz ve hiç müsamaha görmüyoruz" yazmıştım, sildim örneği yazdım. Hiç müsamaha da görmüyoruz hakikaten; pançira gören, degaje gören hemen "eççi!" diyor; 75 cm'nin altında erkek-erkek yakınlaşması görenin hemen "gay!" demesinden farklı değil durum. İlk bölümden o tantananın koptuğu yerler de nyaa yorumları, 4chan konuları falan, buradaki kitleyle pek kıyaslanacak şeyler değil. Orası internetin gerçek yüzü, kim kime dum duma; burada biz bizeyiz, ölçülü konuşuyoruz, arada şakasına takılıyoruz.

Kaldı ki sen yine mutedil kanattansın, "sapık sapık şeyler" diye kestirip atmıyorsun, "beni rahatsız etti" diyorsun, o da tartışılacak bir şey değil, tavır değil, olgu. Ne yapalım yani, "rahatsız olmayacaksın!" mı diyelim :D

Son olarak, orada Raimu-senpai söz konusu. Raimu-senpai kaskını çıkarmaz, konuşmaz, mezun olmaz, yaşlanmaz, acı çekmez... O insan değil, Raimu-senpai :qzirvede:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Zaten ben de fazla düşünmedim, daha önceki Bakuon konuşmamızı hatırlayınca direkt onu örnek verdim. Yoksa örnek falan vermeden "O kadar olur diyebilen pek az kişiyiz ve hiç müsamaha görmüyoruz" yazmıştım, sildim örneği yazdım. Hiç müsamaha da görmüyoruz hakikaten; pançira gören, degaje gören hemen "eççi!" diyor; 75 cm'nin altında erkek-erkek yakınlaşması görenin hemen "gay!" demesinden farklı değil durum. İlk bölümden o tantananın koptuğu yerler de nyaa yorumları, 4chan konuları falan, buradaki kitleyle pek kıyaslanacak şeyler değil. Orası internetin gerçek yüzü, kim kime dum duma; burada biz bizeyiz, ölçülü konuşuyoruz, arada şakasına takılıyoruz.

Son olarak, orada Raimu-senpai söz konusu. Raimu-senpai kaskını çıkarmaz, konuşmaz, mezun olmaz, yaşlanmaz, acı çekmez... O insan değil, Raimu-senpai :qzirvede:

Ben sana diyorum ama genel konuşuyorum ya, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla muhabbeti :011:

Seninle Bakuon muhabbetinde de en başta birisi öneri olarak mı istemişti fikir mi ne sormuştu öyle bir şeydi. Ben de "türlerinde yazmıyor ama böyle böyle ecchi unsurları var haberin olsun" demiştim. Sonra oradan koptu gitti Bakuon ecchi midir değil midir diye :011: Saf ecchi olan serileri de biliyoruz, Bakuon elbette böyle değil ama içinde bu tarz sahneler olduğuna da göz yummamak gerek. Yoksa bende olduğu gibi hayal kırıklığıyla sonlanabiliyor.

Yarın bir gün birisi Yuri on Ice nasıl önerir misiniz dese "tür olarak yazmıyor ama böyle böyle sahneler var haberin olsun" diye cevap veririm. Öyle işte :syglr:

Ben 4chan vs grupların yorumlarını takmıyorum ya, bu kızdığım kitle bizzat Twitter'da veya MyAnimeList'te sabah akşam bunu yazan Türk tayfa. Kimi DP'den kimi AMT'den hatta.

Raimu da benim ilk izlenimde gözümün ilk tuttuğu karakterdi, demek doğası öyleymiş :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Benden ne istiyorsunuz be. :011:

Ortalığı karıştırma niyetim bazen dürtülüyor ama o da şenlik olsun diye ve çok nadir olur, yoksa herkes tek telden çalınca sıkıcı oluyor. Bunu da herkese yapmam, sevdiğim kişilerle takılırım ve onlar da bilir. Zaten ba-san'da belirtmiş. :qalkis:

Ama yok rahatsız olduysanız bir daha dürtmem. Düz düz yorum yapar geçerim. esngge

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yaa sana bir şey diyen olmadı ki sen niye üstüne alındın şimdi :011: Bakayalo sadece senin yorumun şaka olduğunu da ekstradan belirtmek istemiş herhalde sana laf ettiğimi falan düşündü bilemiyorum. Da ben zaten seni biliyorum ya senin üzerinden başkalarına laf gönderiyorum :D

Senin şaka yaptığını biz biliyoruz da, başkası bilmeyince senden cesaret alıp bam güm girişince sıkıntı çıkabiliyor. O da çok nadiren oluyor gerçi o yüzden şimdilik problem yok :syglr:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

Cloud'a ben bi şey dedim neticede ama o da bizim iletişim biçimimiz, böyle el kol hareketleriyle iletişmek gibi bişi. Bromance dermişim :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ortamı yumuşatmak için :P Bu bölümde çalan aynı zamanda da fragman müziği olan "Yuri on Ice" piyano şeysi:

Ayrıca müzikler sanırım Spotify'da da yer alacakmış ilerde, çok iyi olur valla bi orası eksik.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bana da mı laf geldi anlayamadım. Animeyi beğendiğim için millet de izlesin diye güzel güzel övüyordum arkadaşlarıma anlatırken, hatta Victor'lu sahnelerin komedi amaçlı olduğundan bahsettim ve animenin genelinde (shonen ai sevmeyenler için bile) çok bir sorun teşkil etmiyor dedim. Umarım başkaları kastediliyordur burada.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tamam o zaman. :011:

Benden cesaret almasınlar. xP Zaten yeni bölümü de daha izlemedim. İnternette bir şey var bir türlü açıp izleyemiyorum. Gidip gidip geliyor. En iyisi tekrar indirmeyi denemek. Yeni bölüm çok konuşulmuş ama spoiler yemedim daha. :qegenmis:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?