Jump to content
  • Kayıt Ol

Occultic;Nine


CloudT

Önerilen İletiler

vlcsnap_00002_8_1024x590.png

17 yaşında bir gencimiz var (resimdeki sıralamada tam ortada yer alan sarı ve kahverengi ceketli olan) ve bu genç "Chôjô Kagaku Kirikiri Basara" kişisel blog adresinde doğaüstü olaylar hakkında yazıları yazar ve günün birinde bu olaylar üstüne yapışır, ardından çeşitli olaylar gelişir. Spoiler vermeden en özet olarak böyle anlatabilirim.

Seri güzel ama eksik çok yanı var. En uyuz olduğum nokta bilerek yaptıkları ana genç kız karakterinin "oppai" durumu. Öyle bi' meme 4-5 düz memelinin hakkını yemekle ortaya çıkar. Ne yaptı ne yedi içti bilmiyorum ama çok abartmışlar ve ilk sahnesinden itibaren gözümüze vurduruyor. Çek şunları diyeceğim ama dinleyecek bi' karakter de değil, manyağın teki. :qtehlikeli:

Aslında seride düzgün/sıradan bir karakter yok, hepsinin kendince manyak/sayko yanları var. Animasyon sırıtmıyor, seiyuu seçimleri de kötü değil ama konu işlenişini nasıl olur bilemiyorum. 1. bölümden kestiremedim ama 2-3 bölüm daha bakar net kararımı (durdurma ya da devam etme kararımı) ona göre veririm. Aslında şu an kesin devam ederim diyorum ama bakalım...

Ek olarak kaç bölüm olacağı belli değil ve "A-1 Pictures" stüdyosu ele almış.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CloudT

    4

  • loykad

    2

  • suke

    1

  • baryshx

    1

En Çok Yazanlar

En Takdir Gören İletiler

painscream

Ya romanı inanılmaz yüksek puan alırken animenin büyük ihtimale 12-13 bölüm olup fanservise yoğunlaşmasını görünce ben bunu izlememe kararı aldım. Steins;Gate'e de böyle heyecandan başlamıştım, sonra da önce animesini izlediğime pişman olmuştum (hoş güzel bir adaptasyondu yine de).

Occultic;Nine maceram burada bitiyor, size iyi seyirler :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@UnderminE

Katılıyorum, romanını okuyabilsem yani okumakta zorlanmasam (gözlerden dolayı) açıp okurum ya da ne gerekiyorsa ama anime tek seçenek olunca en azıdan bi' şans verip sürdüreyim diyorum. Olayı anlar, konuyu benimser ve belli durumları göz ardı ederek devam edilir diyorum ama çok abartılırsa "yeter" demem de işten değil. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

O kızın hoplamalı zıplamalı sahnesini gördüm az önce ve dropladım seriyi gerisini izlemeye gerek bile duymadan. Şaka mıydı bu?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümü zor bitirmiştim, hiç önermiyorum kendilerini. Dedim bu ne cıvıklık, çılgın liseli gibi tavırlar halbuki ünililer, aydoru bilmem ne. Hiç yakışıyor mu Parapsikoloji gibç ağır takılan ve steins; gate ucundan dokunan bir seriye.

Listene bile eklemedim belkide, çoğu ilk bölümünü izlediklerimi eklemedim, nasıl olsa devam etmeyeceğim yer kaplamasın hesabı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Steins;Gate'le alakası yok ben tekrar hatırlatayım :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...

6. bölümde resmen seviye atladı. Anca izleyebildim çünkü çok hevesim yoktu ama artık fazlasıyla var. Yeni bölüm gelsin! :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Spoiler

Seri 6. ve 7. bölümle birlikte tamamen farklı bir boyuta geçti. İlerleyen bölümleri merakla bekliyorum.

 

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Evet, yeni bölümde 6. bölümü aratmadı ve ilginç bir şekilde ivme kazandı. Arap atı gibi seri maşallah! :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?