Fingolfin 22 Aralık 2016 Share 22 Aralık 2016 Başrollerini Thomas Jane, Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Domimique Tipper ve Cas Anvar’ın paylaştığı The Expanse’in yeni sezonundan fragman geldi. James S.A. Corey’nin aynı isimli kitap serisinden uyarlanan dizinin yeni bölümlerinde kitabın sevilen karakterlerinden Bobbie Draper hikayeye katılacak. Büyük beğeni toplayan birinci sezonun ardından biriken soruların cevabını bulacağı ikinci sezon 1 Şubat’ta Syfy ekranlarında olacak. Kaynak: http://www.beyazperde.com/ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 22 Aralık 2016 Share 22 Aralık 2016 Şubat'a ne kaldı şunun şurasında, sabırsızlıkla bekliyorum. İlk sezonu çok iyiydi, bu sezonun ondan daha iyi olması lazım çünkü beklentiler büyük. Bu sezon Mars'ta geçecek gibi görünüyor ve Mars kısmını inanılmaz merak etmekteyim. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 23 Aralık 2016 Share 23 Aralık 2016 22 saat önce, gundamaster yazdı: İlk sezonu çok iyiydi, bu sezonun ondan daha iyi olması lazım çünkü beklentiler büyük. Cidden ilk sezonu çok iyiydi. İlk 9 bölümü çok sevmiştim, son bölüme dair anılarım belli belirsiz, hatırlayamıyorum nedense. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 23 Aralık 2016 Share 23 Aralık 2016 On 22.12.2016 at 18:28, gundamaster yazdı: Şubat'a ne kaldı şunun şurasında, sabırsızlıkla bekliyorum. İlk sezonu çok iyiydi, bu sezonun ondan daha iyi olması lazım çünkü beklentiler büyük. Bu sezon Mars'ta geçecek gibi görünüyor ve Mars kısmını inanılmaz merak etmekteyim. Aynen bende merak içindeyim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap