Aurora Borealis 29 Aralık 2016 Share 29 Aralık 2016 Wotaku ni Koi wa Muzukashii TANITIM Narumi ve Hirotaka aynı orta okula gitmiş birbirini tanıyan ama arkadaş olmayan iki kişidir. Yıllar sonra ikisi de aynı şirkette çalışmaya başlamış ve karşılaşmışlardır. Biri oyun otokusu bir diğeri Fujoshi dir ve bu karşılamadan aslında pek de hoşnut değillerdir. Hirotaka’nın, Narumi’ye birden çıkma teklif etmesi ile çıkmaya başlarlar. Birbirlerine gerçekten neler hissettiklerini ise zamanla fark edeceklerdir. KARAKTERLER Hirotaka Nifuji - Ana Karakter Narumi Momose - Ana Karakter Tarou Kabakura - Yan Karakter Naoya Nifuji - Yan Karakter Hanako Koyanagi - Yan Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Wotaku ni Koi wa Muzukashii Japonca: ヲタクに恋は難しい Diğer: It’s Difficult to Love an Otaku, WotaKoi, Love is Hard for Otaku BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: Bilinmiyor Bölüm sayısı: Bilinmiyor Yayım: 17 Nis 2014 - ? Dergi: Yok Türler: Komedi, Romantik İSTATİSTİKLER Puan: 7.95 Sıra: 1045 Veriler 29 Aralık 2016 Perşembe günü 04:11 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 89087 4 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 1 Ocak 2017 Share 1 Ocak 2017 Bu seriyi okuyan var mı, okumayı planladığım serilerden biri, akıcı mı kendini okutur mu görüşlere ihtiyacım var? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 1 Ocak 2017 Yazar Share 1 Ocak 2017 Ben okuyorum da sen sever misin bilemedim Komik eğlenceli bir shoujo Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap