jailbird707 29 Aralık 2016 Share 29 Aralık 2016 ēlDLIVE TANITIM Chuuta Kokonese teyzesiyle yaşayan bir yetimdir. Uzun zamandır kafasının içinde yankılanan bazı sesler duyuyor olsa da, bunun dışında herkes gibi sıradan bir çocukluk geçirmektedir. Ta ki garip görünüşlü bir varlık onu evine kadar takip edip, fantastik yaratıklarla dolu bir yere ışınlayıncaya kadar. Işınlandığı yer bir polis merkezidir ve karşısında Güneş Sistemi Departmanı'nın başı olan Rein Brickke durmaktadır. Rein Brickke kendisine bilgisayar programı tarafından polis kuvvetlerine katılmaya en uygun aday olarak seçildiğini söyler. Ancak Chuuta'nın okulundan olan Misuzu Sonokata, onun bu iş için uygun olmadığını düşünmektedir. Şaşkınlık içerisindeki Chuuta, kafasında yankılanan sesin ısrarıyla ve de Misuzu'yu haksız çıkarmak için yetenek sınavına girmeye karar verir. SESLENDİRME Chuuta Kokonose - Ana Karakter Ayumu Murase (Japonca) Misuzu Sonokata - Ana Karakter Saori Hayami (Japonca) Drew - Ana Karakter Rie Kugimiya (Japonca) Laine Blick - Ana Karakter Tatsuhisa Suzuki (Japonca) YAPIM Takeshi Furuta Yönetmen The Super Ball Jenerik Şarkı İcrası Yasuharu Takanashi Müzik Akira Amano Orijinal Eser DİĞER İSİMLERİ Japonca: エルドライブ 【ēlDLIVE】 Diğer: elDLIVE BİLGİ Bölüm sayısı: Bilinmiyor Gösterim: 8 Oca 2017 - ? Stüdyo: Studio Pierrot Kaynak: Manga Türler: Aksiyon, Bilimkurgu, Uzay Süre: Bilinmiyor İSTATİSTİKLER Puan: Belirtilmemiş Sıra: Belirtilmemiş Veriler 29 Aralık 2016 Perşembe günü 19:43 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: anime / 32878 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 29 Aralık 2016 Share 29 Aralık 2016 KHR(Katekyo Hitman Reborn) mangakasının diğer eseri. PV de ilgimi çeken bir şey göremedim ama sadece KHR mangakasının eseri olduğu için bir şans vereceğim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusotaku 29 Aralık 2016 Share 29 Aralık 2016 31 dakika önce, painscream yazdı: KHR(Katekyo Hitman Reborn) mangakasının diğer eseri. PV de ilgimi çeken bir şey göremedim ama sadece KHR mangakasının eseri olduğu için bir şans vereceğim. Aynı şekilde ben de, bırakacağımı sanmıyorum ama. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 9 Ocak 2017 Share 9 Ocak 2017 (düzenlendi) Güzel seri klişe dolu ama bitiririm ben bunu İlk bölümden uyuz eden kızın seiyuusu TWGOK'un Haqua'sını ve MSIK'nun Sister Nana'sını seslendiren abla. Düzenlendi: 9 Ocak 2017 (Hikari no Kishi) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 16 Ocak 2017 Share 16 Ocak 2017 2. Bölüm Ben mi çok acele ediyorum yoksa seri mi çok yavaş ilerliyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 22 Şubat 2017 Share 22 Şubat 2017 7. Bölüm Spoiler Sahneler bana çok abes geliyor ya Ana karakter sonunda biraz güçlenecek. Bütün bölümü power-up vermeye harcamışlar haftaya göreceğiz bakalım neler değişmiş Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 27 Mart 2017 Share 27 Mart 2017 İzlemeyin vakit kaybı. Karakterlerin rolleri çok yapmacık. Son bölüme kadar zırlayan bir ana karakter var. Değmez. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap