Kusogaki 30 Aralık 2016 Share 30 Aralık 2016 Kobayaşi'lerin Hizmetçi Ejderhası TANITIM Kobayaşi kendi halinde bir şirket çalışanıdır. Tek başına bir apartman dairesinde yaşayan Kobayaşi, Tôru adlı ejderhayı bir dertten kurtarır. İnsan şeklinede girebilen bu ejderha, borcunu ödemek için hayatını Kobayaşi'ye adamaya -Kobayaşi istesin istemesin- karar verir ve Kobayaşi'nin evinde hizmetçilik yapmaya başlar. Kobayaşi'nin gündelik hayatı artık bol ejderha aleviyle renklenecektir. SESLENDİRME Tooru - Ana Karakter Yuuki Kuwahara (Japonca) Kanna Kamui - Ana Karakter Maria Naganawa (Japonca) Kobayashi - Ana Karakter Mutsumi Tamura (Japonca) Quetzalcoatl - Yan Karakter Minami Takahashi (Japonca) YAPIM Yasuhiro Takemoto Yönetmen Youta Tsuruoka Ses Yönetmeni fhána Jenerik Şarkı İcrası Minami Takahashi Jenerik Şarkı İcrası DİĞER İSİMLERİ Romaji: Kobayashi-san Chi no Maid Dragon İngilizce: Miss Kobayashi's Dragon Maid Japonca: 小林さんちのメイドラゴン Diğer: The maid dragon of Kobayashi-san BİLGİ Bölüm sayısı: Bilinmiyor Gösterim: 12 Oca 2017 - ? Stüdyo: Kyoto Animation Kaynak: Manga Türler: Gündelik Hayat, Komedi, Fantastik Süre: Bilinmiyor İSTATİSTİKLER Sıra: Belirtilmemiş Veriler 30 Aralık 2016 Cuma günü 15:01 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: anime / 33206 2 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 31 Aralık 2016 Share 31 Aralık 2016 Abi Japonlara içkiyi yasaklasınlar Sarhoş kafayla yazıyorlar hep bunları Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 31 Aralık 2016 Share 31 Aralık 2016 Mangasına bakıp ilk bölümde bırakmıştım. Valla hikaye sarmadı yazar ve çizerler artık yapacak bir şey bulamıyorlar herhalde. yakında T-rex na Kanojo (kız arkadaşım bir Trex) nunda haberini duyarsam şaşmam. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 13 Ocak 2017 Share 13 Ocak 2017 Çok güzeldi ya bitmeseydi keşke Spoiler Abi Kobayaşi ne yaptı da Zeus'a bile kafa atan Toru hizmetçi olmaya karar verdi? Kılıcı mı çıkardı? Yalnız seri komedi gibi gidiyor ama ciddileşince de aşırı ciddileşiyor. O savaşı rüya olarak değil de gerçek olarak da düzgün bir şekilde görebilirsek çok hoş olabilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 13 Ocak 2017 Yazar Share 13 Ocak 2017 24 dakika önce, Hikari no Kishi yazdı: Çok güzeldi ya bitmeseydi keşke İçeriği gizle Abi Kobayaşi ne yaptı da Zeus'a bile kafa atan Toru hizmetçi olmaya karar verdi? Kılıcı mı çıkardı? Yalnız seri komedi gibi gidiyor ama ciddileşince de aşırı ciddileşiyor. O savaşı rüya olarak değil de gerçek olarak da düzgün bir şekilde görebilirsek çok hoş olabilir. Spoiler Serinin asıl amacı günlük hayat komedi ama işin içinde Dragon(lar) da olduğundan yerine göre hikaye ciddileşebiliyor. Çok hafif oluyor bu gerçi ama yine de yok değil. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 13 Ocak 2017 Share 13 Ocak 2017 @Kusogaki Ben beğendim valla. Spoiler Ciddi sahneleri arttırsalar daha iyi olur belki. Bir de Opening'den gördüğüm kadarıyla bütün ejderhalar büyük memeli Kobayaşi'ye acıdım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 13 Ocak 2017 Yazar Share 13 Ocak 2017 2 dakika önce, Hikari no Kishi yazdı: İçeriği gizle Ciddi sahneleri arttırsalar daha iyi olur belki. Bir de Opening'den gördüğüm kadarıyla bütün ejderhalar büyük memeli Kobayaşi'ye acıdım Beğenmeseydim zaten çevirmezdim Spoiler Mangasını okuduğumdan çok net şeyler söyleyip spoiler vermek istemiyorum. Openingde gördüğün kızlara dikkat edersen ufak bir kız da göreceksin. Sadece memeleri değil kendi de ufak. Kobayaşi'nin de çok ufak olduğunu düşünürsek Tôru orta üstü diyebiliriz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tolip 13 Ocak 2017 Share 13 Ocak 2017 Spoiler Spoilera alayım da Gizli Otaku olduğu belli olmasın İçki sahnesini çok iyi yapmışlar gerçekten. Kabayaşi'nin birden değişmesini hiç beklemiyordum. Ben şok oldum ekran başında Toru canım ne yapsın. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 20 Ocak 2017 Share 20 Ocak 2017 Çok güzel ya bölüm nasıl geçtiği bile anlaşılmıyor. Spoiler Kısacık da olsa ejderhaların güçlerini kullandıkları sahneler acayip hoşuma gitti. Her bölüm yeni bir ejderha gelecek gibi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 20 Ocak 2017 Share 20 Ocak 2017 2. Bölüm İzlerken zamanın nasıl geçtiğini fark etmedim bile. Eksisine artısına dikkat etmeden zevk için izlediğimden ötürü beklentimi yeterince karşıladı. Bir kesit atayım bir de... Spoiler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 20 Ocak 2017 Yazar Share 20 Ocak 2017 Çok keyifli bir bölümdü. Aralarda çıkan küçük sahnelerde hoştu. Spoiler 12 saat önce, Hikari no Kishi yazdı: Çok güzel ya bölüm nasıl geçtiği bile anlaşılmıyor. İçeriği gizle Kısacık da olsa ejderhaların güçlerini kullandıkları sahneler acayip hoşuma gitti. Her bölüm yeni bir ejderha gelecek gibi http://i.imgur.com/JXUdNvF.mp4 Özelikle bu sahneyi kaç defa izlesem doyamıyorum. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tolip 20 Ocak 2017 Share 20 Ocak 2017 (düzenlendi) Spoiler Ejderhanı nasıl eğitirsin? (Alıntı) Düzenlendi: 20 Ocak 2017 (Tolip) 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap