jailbird707 3 Ocak 2017 Share 3 Ocak 2017 Seiren TANITIM Ana karakterimiz olan Shouichi bir an evvel büyümeyi arzulayan bir lise ikinci sınıf talebesidir. Bir gün kariyer planlaması yapmak üzere öğretmeni kendisini odasına çağırır. Ne var ki burada tanışacağı kızlar yüzünden kafası allak bullak olacaktır. SESLENDİRME Tooru Miyamae - Ana Karakter Shino Shimoji (Japonca) Kyouko Touno - Ana Karakter Juri Kimura (Japonca) Hikari Tsuneki - Ana Karakter Ayane Sakura (Japonca) Shouichi Kamita - Ana Karakter Atsushi Tamaru (Japonca) YAPIM Tomoki Kobayashi Yönetmen Satoshi Motoyama Ses Yönetmeni Ayane Sakura Jenerik Şarkı İcrası Juri Kimura Jenerik Şarkı İcrası DİĞER İSİMLERİ Japonca: セイレン BİLGİ Bölüm sayısı: 12 Gösterim: 6 Oca 2017 - ? Stüdyo: Studio Gokumi, AXsiZ Kaynak: Orijinal Türler: Okul Süre: Bilinmiyor İSTATİSTİKLER Sıra: Belirtilmemiş Veriler 3 Ocak 2017 Salı günü 17:43 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: anime / 33836 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 7 Ocak 2017 Share 7 Ocak 2017 İlk bölümü izledim beklentim Amagami SS gibi bir yapım olmasıydıki gerçektende gerek çizim olsun gerekte hikaye benzer olacak gibi. İzlemeye devam edeceğim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 8 Ocak 2017 Share 8 Ocak 2017 Anidb'deki tanıtıma göre 3 kızla ilgili bir şey olacak. 4'er bölümlük hikaye olacak gibi görünüyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 14 Ocak 2017 Share 14 Ocak 2017 2. Bölüm Spoiler İlk bölüme göre daha iyiydi. Devam ederim buna ama kızlar arasında atlamayı nasıl yapacaklar ciddileşme mi olmayacak yoksa o kızla yaşananlar hiç yaşanmamış gibi mi olacak? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 21 Ocak 2017 Share 21 Ocak 2017 3. Bölüm Hikari güzel kız da yaptıkları ne kadar doğru Spoiler 4. Bölüm Hikari arc'ın-arc diyeyim - sonu olacak sanırım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 4 Şubat 2017 Share 4 Şubat 2017 5. Bölüm Spoiler Gerçekten de hiçbir şey olmamış gibi diğer kıza geçti Yazık lan Bakalım bu kızla neler olacak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 12 Şubat 2017 Share 12 Şubat 2017 6. Bölüm Spoiler Önceki karakterle olanlar gerçekten hiç yaşanmamış gibi devam ediyor. Hikari geldiğinde bir şey olur belki dedim ama sadece uyardı gitti. Bu erkek karakter her şeyi çok belli ediyor ya İnsan biraz dikkatli olur herkes anladı şimdi niyetini. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 26 Şubat 2017 Share 26 Şubat 2017 8. Bölüm Spoiler Kız manyak çıktı Rıza Baba O nasıl fantezidir arkadaş Neyse bunun da sonunda 10 yıl ileri gittiler çocukları oldu. Aslında bir bakıma güzel sıfırdan başlayıp 4 bölümde tamamlıyorlar bazı sahneler aşırı abes gelse de beğenerek izliyorum hafta son kıza geçecek Şu an için devam sezonu geleceğini sanmıyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 4 Mart 2017 Share 4 Mart 2017 9. Bölüm 1 yaşıt 1 büyük şimdi de küçük Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 25 Mart 2017 Share 25 Mart 2017 Seriye Genel Yorumum Ben beğendim. 4'er bölümlük sıkmayan romantik hikayeler. Erkek karakterimiz aynı sadece kızlar değişiyor. 4. bölümün sonuna doğru oğlanın seçtiği kızla 10 yıl sonrasını gösteriyor aklınızda soru işareti kalmıyor. Tavsiye ederim izleyin. İzlemeden spoilerı açmanızı tavsiye etmem. Gizli İçerik Keşke Hikari ile de evlenip çocuk yaptığını görebilseydik Oğlanın çalıştığı yere geldiği gösterdi ama sonra ne olduğunu göstermedi. Diğer kızlarda çocukları olduğunu göstermişti Güzel seriydi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap