WoLcRoW 17 Ocak 2017 Share 17 Ocak 2017 Alice Sınır Bölgesinde TANITIM Alice Ryouhei yakın bir tarihte liseden ayrılmayı planlayan, lakin geleceğini düşünmekten kaçınan bir gençtir. Bir gece ilerleyen saatlerde yakın arkadaşı Karube ve hatun-delisi birisi olan aptal arkadaşı Chouta ile takılırlarken havai fişek görürler. Kör edici parlaklıktaki bir patlamanın ardından kendilerini “Sınır Bölgesi” olarak isimlendirilen farklı bir dünyada bulurlar. Bu dünyada insanlar ya ölme ihtimalleri yüksek olan oyunlara katılmaya zorlanıyorlar ya da oyunlara katılmadıkları için ölüyorlardır. Chota, Karube ve Ryouhei içine düştükleri bu tehlikeli dünyada hayatta kalabilecekler midir? Ya da eski yaşantılarına dönebilecekler midir? KARAKTERLER Ryouhei Arisu - Ana Karakter Yuzuha Usagi - Ana Karakter Shuntarou Chishiya - Ana Karakter Daikichi Karube - Yan Karakter Chouta Segawa - Yan Karakter Saori Shibuki - Yan Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Imawa no Kuni no Alice İngilizce: Alice in Borderland Orijinal: 今際の国のアリス BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 18 Bölüm sayısı: 87 Yayım: 25 Kas 2010 - 2 Mar 2016 Dergi: Shounen Sunday Super Eser: Haro Aso (Hikâye ve Çizim) Türler: Aksiyon, Korku, Shounen, Doğaüstü, Psikolojik İSTATİSTİKLER Puan: 8.30 Sıra: 331 Veriler 17 Ocak 2017 Salı günü 14:41 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 33031 Karakterler Spoiler Ryouhei Arisu Chouta Segawa Daikichi Karube 3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 17 Ocak 2017 Share 17 Ocak 2017 Ben de tanıtımını yapmayı düşünüyordum ama her zaman ki üşengeçliğim buna izin vermedi :/ İyi yapmışsın tanıtmakla. Mangada ilerledikten ya da bitirdikten sonra detaylı olarak görüşlerimi bildireceğim. Şu an için tek söyleyebileceğim oldukça akıcı ilerliyor, okuması keyifli bir manga. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 17 Ocak 2017 Yazar Share 17 Ocak 2017 @gundamaster Nasıl olsa okuyacağım, bari tanıtımını yapayım en azından başlık hazır olmuş olur dedim. Birazcık okuduktan sonra üşengeçliğim tutmazsa bir şeyler yazmayı planlıyorum tekrar. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 9 Şubat 2017 Share 9 Şubat 2017 Aynen bende planlıyordum tanıtıma koymayı da kısmet olmadı,hızlı davranmış @WoLcRoW Ellerine sağlık... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fingolfin 9 Şubat 2017 Share 9 Şubat 2017 Bunu ben de merak ediyordum. Alice ismini görünce biraz tuhaf geliyordu çünkü batı tarafında cılkı çıkmıştı artık konunun. Ama manganın konusuna bakınca ilginç duruyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 9 Şubat 2017 Yazar Share 9 Şubat 2017 Bir saat önce, Kudo Shin'ichi yazdı: Alice ismini görünce biraz tuhaf geliyordu çünkü batı tarafında cılkı çıkmıştı artık konunun. Alice in Borderland, Alice in Wonderland'i andırıyor epey. Japoncasından da Imawa no Kuni no Alice, Fushigi no Kuni no Alice Sırf bu benzerlik yüzünden OVA bölümlerini 5-6 ay izlemedim, bilgisayarda öylece durdu. Konusunu öğrenince bakış açım bir anda değişmişti ama. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 10 Şubat 2017 Share 10 Şubat 2017 11 saat önce, Kudo Shin'ichi yazdı: Bunu ben de merak ediyordum. Alice ismini görünce biraz tuhaf geliyordu çünkü batı tarafında cılkı çıkmıştı artık konunun. Ama manganın konusuna bakınca ilginç duruyor. Mangada Alice in Wonderland e göndermeler var ama onunla alakası yok. Bu mangada hayatta kalma mücadelesi var çeşitli oyunlara katılarak. Alice'e yapılan en büyük gönderme iskambil kartları. Bunların kullanımı da Alice'e oranla çok farklı. Sürükleyici bir manga okuyun bence, pişman olmazsınız ama çevirinin tamamlanmasını beklemenizi öneririm. Çeviri grubu her hafta bir bölüm veriyor böyle giderlerse 7-8 aya bitmiş olacak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap