Jump to content
  • Kayıt Ol

Sinemadan Kısa Haberler


Fingolfin

Önerilen İletiler

Her haber için başlık açmak yerine bu başlık altında haberleri paylaşabiliriz. Sonuçta her haber başlık açmaya değer genişlikte olmayabilir.

 

______________________________________________________________________________________

 

attack-on-titan-tribute-game-03-700x393.

 

 

Shingeki no Kyoujin(Attack on Titan) animesinin bir Hollywood filmi yapılma ihtimali ortaya çıkmış. Şu sıralar Warner Bros stüdyoları SnK'in haklarını almaya çalışıyormuş. Olur da gerçekleşirse, önümüzdeki yıllarda görebiliriz filmi.

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Netflix Death Note filmi yapmış. 25 Ağustosta prömiyeri olacakmış. Teaser da yayınlamışlar. Bana güzel gelmedi ama bilemiyorum, izlemeden bilinmez sanırım. Mahvetmiş olma ithimalleri yüksek. >_>

 

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bence bu sefer iyi bir sonuç çıkabilir; farklı bir beklenti içerisine girdim ama kötü olmayacaktır diye tahmin ediyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Teenage angst gibi duruyor. Bildiğimiz Death Note'dan biraz uzak gibi duruyor bu haliyle.  Netflix kendi kalitesinde bir şey ortaya çıkarabilir belki ama çok tatmin edici olmayacaktır kanaatindeyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...
(düzenlendi)

Agatha Cristie'nin Romanının Filmi Geliyor...

 

389411.jpg

 

Ünlü detektiflik/polisiye/cinayet romanı yazarı Agatha Cristie'nin sevilen romanı Doğu Ekspresinde Cinayet adlı eserinin filminin, geçenlerde fragmanı yayınlandı. Film 10 Kasım 2017'de sinemalarda olacak. Filmin kadrosu da ünlülerle dolu. Konusu:

 

"1935 yılında geçen öykü; İstanbul'dan yolculuğuna başlayan bir ekspres treninin içinde işlenen cinayetin dedektif Hercule Poirot tarafından aydınlatılmasını konu alıyor. 1930'lu yıllarda İstanbul ve Paris arasında sefer yapan ünlü Şark Ekspresi'nde bir cinayet işlenir. Amerikalı bir milyoner trende ölü bulunur. Trende çok sayıdaki yolcu arasında ünlü Belçikalı dedektif Hercule Poirot da bulunur.Trenin kara saplanıp durması, Poirot'ya yerel yetkililer duruma el koymadan önce cinayeti çözmesi için birkaç saat zaman verecektir..."

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Universal Pictures Dark Universe'i duyurdu!

DAco70uXUAASL7b.jpg

 

 

Universal geçenlerde; mumya, kurtadam, frankenstein, görünmez adam, Dr.Jeykll ve Mr. Hyde vb. korku karakterlerinin herbirinin filmlerinden oluşan birbiriyle bağlantılı bir sinema evreni yapacağını resmen açıkladı. Bu karakterlerin herbirini de ünlü isimler oynayacak. Johnny Deep Görünmez Adam'ı, Tom Cruise Mumya'da mumya dışında önemli bir rolü, Dr.Jeykll'ı Russell Crowe, Frankenstein'ı Javier Bardem oynayacak. İlk film Tom Cruise'un başrollünde olduğu Mumya ile başlaycak.

 

 

 

Kaynaklar:

beyazperde.com

imdb.com

Düzenlendi: (Kudo Shin'ichi)
  • Beğeni 2
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

Başarılı korku filmi serisi Insidious'un dördüncü halkası Insidious: The Last Key'den fragman geldi. Film Ocak 2018'de vizyona girecek.

 

 

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Insidious serisini severim. Özellikle ilk iki film iyidir. Üçüncü de fena değildi ama ilkindeki o ambiyansı pek yakalayamamıştı. 4. film hepsinin de öncesine gidiyor. Annabelle'deki gibi başarılı bir prequel hikaye yapacaklar mı göreceğiz. 

Bu filmden önce anahtar korkusu diye bir şey bilmiyordum bunu da öğrenmiş oldum.

 

 

 

 

MV5BMTY2NzQwNjY4M15BMl5BanBnXkFtZTgwOTM2

 

Gelmişken ben de bir haber vereyim. Jeepers Creepers serisinin üçüncü filminin tarihi belli olmuştu geçenlerde. Bu ay Amerika'da gösterime giriyor. Ha çıktı ha çıkacak derken tarihin açıklanmış olması epey sevindirici oldu benim açımdan, uzun zamandır bekliyordum.

Türü sevenlere ilk iki filmi de şiddetle tavsiye ederim.

  • Beğeni 2
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?