gundamaster 11 Şubat 2017 Share 11 Şubat 2017 Pc'de şu görüntü ile karşılaştım bugün; Klasör seçeneklerinden baktım simge yerine ikon göster kısmı doğru şekilde kapalı. Sistemden de kontrol ettim orası da doğru ama ne yaptıysam thumbnail olarak gözükmüyor resimler. Windows 7 forumlarından da enable thumbnail registry girdisi indirip kurdum yine olmadı :/ Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı? Sistem Windows 7 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fake 11 Şubat 2017 Share 11 Şubat 2017 biraz sallama bir şey sorayım, acaba "varsıyalan programlar" kısmından ilgili uzantıya sahip video dosyaları için "windows fotoğraf görüntüleyici"yi mi atadın? hani bir ihtimal :/ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fingolfin 11 Şubat 2017 Share 11 Şubat 2017 Aynı sorunu ben de yaşamıştım, çözmüştüm. Uzun zaman geçtiğinden hatırlamıyorum. Bir programla çözmüştüm sanırım. registry değildi diye hatırlıyorum. Bulursam mesaj atarım. Bir de thumbnails cachesini temizlemeyi denedin mi? Windows'un kendi disk temizle programından yapacaksın. Bir de dll dosyası yükleme yöntemi vardı. Aklıma bunlar geldi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 11 Şubat 2017 Yazar Share 11 Şubat 2017 13 dakika önce, fake yazdı: biraz sallama bir şey sorayım, acaba "varsıyalan programlar" kısmından ilgili uzantıya sahip video dosyaları için "windows fotoğraf görüntüleyici"yi mi atadın? hani bir ihtimal :/ Bunlar vide dosyaları değil. Onlardan aldığım capsler video isimleri o yüzden. @Kudo Shin'ichi bir tane program var araştırırken buldum ama program ile halletmeyi istemiyorum. Düzeltemezsem en son çare o artık. Disk temizlemeye bakıyorum şu an. Sağol önerilerin için. Disk temizleden sonra sorun çözüldü, çok şükür Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fingolfin 11 Şubat 2017 Share 11 Şubat 2017 19 dakika önce, gundamaster yazdı: Disk temizleden sonra sorun çözüldü, çok şükür Sevindim. Programı da bulamadım zaten. Zaten sendeki programdır muhtemelen. Ben de güvenlik nedeniyle pek tercih etmem ama bazen mecbur oluyor. Bu arada benim en sevdiğim windows, Win7'dir. xp de çok güzeldi. Win8 ve sonrası ise hiç hoşuma gitmedi. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap