Jump to content
  • Kayıt Ol

Spamusement


CloudT

Önerilen İletiler

(düzenlendi)

Japonya aştıkça aşıyor ifadesini bir kez daha yinelememiz gerekiyor gibi görünüyor -ki hem bildiğimiz standart eğlence parkını hem de `onsen` fikrini bir araya getiren bir fikirle karşımızdalar.

 

Belediye başkanı, Beppu'nun bolca kaplıcalarıyla ünlü küçük kasabasında bölgeyi "eğlence parkı" projesi ile popüler bir turizm merkezi yapmaya karar verdi. Projeyi gerçeğe dönüştürmek için belediye başkanı Yasuhiro Nagano, insanlara Youtube üzerinden yayınladıkları video'nun bir milyon görüntüleme elde ederse parkı inşa etmeye devam edeceğini söyledi. 

 

Video Facebook sayfasında çevrimiçi yayınlandı ve 21 kasım'da Youtube şu an viral hale geldi. "Beppu şehri (Oita bölgesi, Japonya), insanlar tarafından kullanılan kaplıcalarda Dünya'nın en yüksek sıcak su kaynağı verimliliğine sahiptir. Bildiride, projenin ana hedefi üzerinde durarak, kent için yeni bir vizyon gerçekleştirmek için "eğlence parkıyla onsen şehir girişimini" gerçekleştirmek ve sözcüğü ülke ve dünyaya yaymak için bir karar aldılar.

 

Havlularla sarılı insanların roller coaster, feribotlar, atlıkarıncada eğlendikleri anları gösteren ve daha fazlasına sahip video üç gün içinde hedefini aştı. Benzeri görülmemiş tepki sonrasında belediye başkanının desteği ile halka teşekkürüyle birlikte parkın yakında hayata geçirileceğini doğruladı.

 

Malum video için;

https://www.youtube.com/watch?v=UbMmhQYoAsM

 

Son olarak:

 

Kelime: spa + amusement  = spamusement

 

Kaynak:   @JJaponya

 

Düzenlendi: (CloudT)
  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?