Jump to content
  • Kayıt Ol

Wagatsuma-san wa Ore no Yome


Hikari no Kishi

Önerilen İletiler

Wagatsuma-san wa Ore no Yome

TANITIM

Aoshima Hitoshi kız arkadaşı olsun isteyen lise iki öğrencisidir. Bir gün bilinmeyen bir sebepten ötürü kendini 10 yıl sonrasında okulun en güzel kızlarından biri olan Wagatsuma Ai ile evlenmiş olarak bulur.

Aralarında ne olmuştur da karı koca olabilirmişlerdir?

 

KARAKTERLER

Ai Wagatsuma - Ana Karakter

Hitoshi Aoshima - Ana Karakter

Sylvia Shimotsuma - Yan Karakter

Ran Itou - Yan Karakter

Shirou Itou - Yan Karakter

Fumio Seki - Yan Karakter

Miki Fujimoto - Yan Karakter

164478.jpg

DİĞER İSİMLERİ

Romaji: Wagatsuma-san wa Ore no Yome

İngilizce: My Wife Is Wagatsuma-san

Orijinal: 我妻さんは俺のヨメ

 

BİLGİ

Kategori: Manga

Cilt sayısı: 13

Bölüm sayısı: 111

Yayım: 20 Eyl 2011 - 24 Eyl 2014

Dergi: Shounen Magazine (Haftalık)

Eser: Yuu Kuraishi (Hikâye), Keishi Nishikida (Çizim)

Türler: Komedi, Romantik, Okul, Shounen, Gündelik Hayat

 

İSTATİSTİKLER

Puan: 7.60

Sıra: 2712

Veriler 16 Şubat 2017 Perşembe günü 20:45 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 48035

 

 

Kişisel Yorumum

İlk 11 bölümlük bir şey vardı sonra haftalık mı ne oldu bilmiyorum önce bu 11 bölümün yorumunu yapayım. Neden ayırdığıma gelince bu 11 bölümden sonra 1,2,3 diye tekrar başladı bölümler ama devam ediyordu. Neyse bu 11 bölüm bence gayet hoştu ne nedir az çok anlattı hoş bir olayla sonlandırdı. Gel gelelim bundan sonrasına arkadaş 20-25 chaptera kadar 

Spoiler

Sürekli bir ergen muhabbetine maruz kaldım arada yine zamanda ileri gidiyor falan yaptıklarından dolayı gelecekteki karısı değişiyor sonra geri geldiğinde bir şeyler yapıp Wagatsuma-san'a döndürüyor. Yalnız değişen kızlar da fena değildi takmış kafayı Wagatsuma-san'a öyle gidiyor eminim sonlara doğru güzel şeyler olacak ama bazı bölümler bayağı boş sürekli ergenimsi muhabbetler... uzun lafın kısası 30-40 chapterlık seriyi almış eleman bir o kadar da ergen muhabbeti katarak sündürmüş 110+ bölüme tamamlayıp bitirmiş. Şu an 42 chapter okudum buraya kadar düşüncelerim bunlar dediğim gibi muhtemelen ilerde toparlayacak ama ilk 20-25 chapterdaki ergen muhabbetleri beni benden aldı Wagatsuma-san neredeyse hiç görünmedi o bölümlerde sadece eleman geleceğe gittiğinde gördük :D Sözde ana karakter :D Neyse şimdilik bu kadar.

 

İçinde ecchi olmaması da sıkılmama sebep oluyor sanırım :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Hikari no Kishi

    2

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Bitirdim. Hala aynı düşünüyorum. Haftalık yapıp felç etmişler seriyi aylık yapıp 30-40 bölümde bitireceklerdi. Çok fazla gereksiz bölüm vardı. Açıkçası ilk 11 bölüm + devam eden haftalık yapımdan da 20-30 bölüm doğru düzgündü. Bana göre gerisi tamamen çöp. Hatta net sayı vereyim 60. chapter civarları ve son 15 chapter adam akıllıydı gerisi hep ergen muhabbeti. Ama derseniz ben okurum beni baymaz buyurun okuyun şahsen tavsiye etmiyorum. Ayrıca romantizm var diye de başlamayın liseli ergen muhabbetinden başka bir şey yoktu adam akıllı romantizm ya 10 chapter ya 15 chapter vardı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum değmez vereceğiniz zamana yazık.

Puanım 5/10 Spoiler içinde seriden bahsettim bayağı da detay verdim o yüzden açmadan önce dikkatli olun :D

Spoiler

Elemanın evlenme ihtimali olan 3 kız oldu 1 tane de kadın :D Kadın dedim çünkü 38 yaşındaydı ve bir sürü çocuğu vardı :D Wagatsuma da Wagatsuma diye tutturdu tamam iyi güzel de saçma ya :D Artık sona doğru yapımcılar bu saçmalığa dayanamayıp "Bitir evleadım artıık!" demişler. Evlendiğini görmedik 10 yıl da geçti o yıl içinde evleniyorlar sanırım ama mangada yok :D Diğer kızların birisi yarı Hollandalı yarı Japon taş gibi kızdı oğlanı da seviyordu eleman sırf Wagatsuma aşkına bunu bir şekilde atlattı. Diğer kızımız ise utangaç mangaka. Eleman zamanda ileri gidip bununla evlendiğini de gördü -Melez kız ile de evlendiğini görmüştü.- Kız sağlam mangakalardan olmuştu serileri anime falan da olacaktı. Hatta eleman Wagatsuma'dan postayı yediği sırada-son 20 chapter içinde- bu kız elemanı öptü-okulda- Wagatsuma gördü kıskandı bilmem ne ama saçmalık yani Wagatsuma da güzel ama diğerleri de güzeldi yazık etti bence-ki kendisi de farkındaydı sonuncu kız bayağı zorladı elemanı.

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?