WoLcRoW 25 Şubat 2017 Share 25 Şubat 2017 Japonya’nın online perakende satış sitesi 7net’in web sayfasında, şu anda Shogakukan’ın Monthly Hero dergisinin Nisan sayısı kapağında, çizeri Kazasa Sumita (Witchblade Takeru) ve hikaye yazarı Shinya Murata (Jackals) olan Killing Bites mangası yer alıyor. Monthly Hero dergisinin kendi websitesinde de Nisan kapağı görüntülenebiliyor. Ancak sitenin kendi yayımladığı kapakta anime uyarlaması geleceğiyle ilgimi metin yer almıyor. Derginin ilgili sayısı resmi olarak 1 Mart’da satışa sunulacak. Monthly Hero’nun resmi yayın dili İngilizce olan web sitesinde, manganın: İnsan-hayvan hibritleri arasındaki yeraltı dünyasına ait düelloları içerdiği belirtiliyor. Deliliğin ve korkunun hüküm sürdüğü hayvanımsı dünyada korku tanımaz yaratıkların savaşacağı da ekleniyor. Sumita ve Murata mangayı Monthly Hero dergisinde 2013 yılının Kasım ayında yayınladılar. Shogakukan manganın altıncı cildini 5 Eylül’de yayımladı ve önümüzdeki cilt olacak olan 7. Cilt Mart ayının 4’ünde yayınlanacak. Kaynak: ANN 2 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baryshx 25 Şubat 2017 Share 25 Şubat 2017 Saçma sapan bir şeye benziyor ama hayırlısı diyelim. Bu Japonların inu ve özelliklede neko düşkünlükleri bayıyor, dünyada korku tanımazmış, çikişooo Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 25 Şubat 2017 Yazar Share 25 Şubat 2017 Bir saat önce, baryshx dedi ki: Saçma sapan bir şeye benziyor ama hayırlısı diyelim. Bu Japonların inu ve özelliklede neko düşkünlükleri bayıyor, dünyada korku tanımazmış, çikişooo Konu olarak saçma olacak mıdır bir şey diyemem ama mangasına 15 chapter kadar göz atmış birisi olarak sağlam dövüşler var ve hayvanlar alemi hakkında oldukça öğretici diyebilirim. Senin için birde mangadan keserek renderladığım bir sahneyi paylaşayım burada o halde, buraya tık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baryshx 25 Şubat 2017 Share 25 Şubat 2017 4 dakika önce, WoLcRoW dedi ki: Konu olarak saçma olacak mıdır bir şey diyemem ama mangasına 15 chapter kadar göz atmış birisi olarak sağlam dövüşler var ve hayvanlar alemi hakkında oldukça öğretici diyebilirim. Senin için birde mangadan keserek renderladığım bir sahneyi paylaşayım burada o halde, buraya tık. Sahneyi görür görmez Elfen Lied aklıma geldi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 1 Mart 2017 Share 1 Mart 2017 Haberini yapmayı düşünüyordum ki erken davrananlar olmuş. Mangasını okuyacak bir şeyler ararken tesadüfen bulmuştum. Güncele kadar okuduktan sonra çevirileri durdu ve öylece kaldım ortada ve animesinin geleceğini hiç beklemiyordum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 1 Ekim 2017 Yazar Share 1 Ekim 2017 Yapım ekibi açıklandı! Ocak 2018'de anime galasını yapacak. Yönetmen: Nishikata Yasuto (Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai'da bölüm Yönetmeni) Senaryo Amiri: Aoi Akashiro (Fuuka) Karakter Tasarımı: Kazuo Watanabe (Arslan Senki (TV)) Müzik: Yasuharu Takanashi (Jigoku Shoujo) Stüdyo: LIDENFILMS Official site: http://killingbites-anime.com Official Twitter: @KB_anime Kaynak Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 2 Kasım 2017 Yazar Share 2 Kasım 2017 PV Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fingolfin 2 Kasım 2017 Share 2 Kasım 2017 Bunun mangası güzeldir gibi geliyor. 15 bölüm baktım güzeldi demişsin. Anime çıkacak da onu her hafta bekleyeceğiz de ohooo. Mangasına başlarım belki. Belki de unuturum animeye kalırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 2 Kasım 2017 Yazar Share 2 Kasım 2017 Bir saat önce, Kudo Shin'ichi dedi ki: Bunun mangası güzeldir gibi geliyor. 15 bölüm baktım güzeldi demişsin Dövüş sahnelerine baktım ya sadece, 9 bölüm ingilizce çevirisi vardı, 45-50 bölüm kadar da japoncası çıkmıştı. Çeviri de bırakılmıştı üstelik, okumayayım dedim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap