jailbird707 9 Mart 2017 9 Mart 2017 Boku no Hero Academia 2nd Season TANITIM 4 yaşındaki Izuku Midoriya, bir gün acı gerçeğin farkına varır. Dünya hiç ama hiç adil değildir. Dünya nüfusunun yaklaşık %80'i "benlik" adı verilen özel bir güce sahiptir. Fakat ne var ki Izuku Midoriya, benlik yoksunu olan %20'lik kısımda bulunmaktadır ve bu yüzden sürekli ayrımcılığa maruz kalmaktadır. Yaşadığı tüm zorluklara rağmen hayallerindeki kahramana dönüşmek için yanıp tutuşan Izuku Midoriya, üst düzey kahraman eğitim okulu Yuuei'ye girmeyi kafasına koyar. İdolü olan All Might ile karşılaşmasının ardındansa gelmiş geçmiş en iyi kahraman olma yolundaki basamakları hızla tırmanmaya başlayacaktır. Serinin ikinci sezonudur. SESLENDİRME Izuku Midoriya - Ana Karakter Daiki Yamashita (Japonca) All Might - Ana Karakter Kenta Miyake (Japonca) Katsuki Bakugou - Ana Karakter Nobuhiko Okamoto (Japonca) Shouto Todoroki - Ana Karakter Yuki Kaji (Japonca) YAPIM Kenji Nagasaki Yönetmen Masafumi Mima Ses Yönetmeni Kenshi Yonezu Jenerik Şarkı İcrası Kouhei Horikoshi Özgün Eser DİĞER İSİMLERİ İngilizce: My Hero Academia 2 Orijinal: 僕のヒーローアカデミア 2ndシーズン BİLGİ Bölüm sayısı: Bilinmiyor Gösterim: 1 Nis 2017 - ? Stüdyo: Bones Kaynak: Manga Türler: Aksiyon, Komedi, Süper Güç, Okul, Shounen Süre: Bilinmiyor İSTATİSTİKLER Puan: Belirtilmemiş Sıra: Belirtilmemiş Veriler 5 Mart 2017 Pazar günü 16:31 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: anime / 33486 "1. sezonun özeti niteliğindeki bölüm 25 Mart'ta görücüye çıkacak."
Hikari no Kishi 9 Mart 2017 9 Mart 2017 @Tolip Empati yapmayı dene abi faydalı olur Ağlak olduğu doğru başlarda zırlayıp durması beni de sinir etmişti ama fena seri değildi.
Tolip 9 Mart 2017 9 Mart 2017 @Hikari no Kishi Empatinin alasını yapsam gene fayda etme bu Midoriya'ya. Seriye sözüm yok zaten iyidir-kötüdür. Fena değildi dediğin gibi. Arada sırada açar son bölümdeki All Might vs'sini izler gaza gelirim Ama bu Midoriya beni benden alıp cehennem ızdırabı çekmeme sebep oluyor. Tamam ilk başlarda ağlarsın, altına kaçırırsın, hayretlere düşersin ama zamanla gelişim sağlanıp bunlara alışılır. Ama yok. Anime başladı ağlıyordu anime bitti hiç bir şey değişmedi gene ağlıyordu. Bak inanır mısın Katekyo Hitman Reborn! serisinin baş karakteri de aynen böyle biri. Duvarlara, taşlara vura vura tam 203 bölüm izledim ki bu oğlan acaba son da adam olacak mı diye. Oldu mu? Olmadı tabi. Kaldırıp pc'yi atmadıysam camdan dışarı birkaç efekt işim vardı onları halletmek içindi
Hikari no Kishi 9 Mart 2017 9 Mart 2017 @TolipEfekt işi önemli tabii. PC'de pahalı değmez Mangasını da okuyor musun?
Tolip 9 Mart 2017 9 Mart 2017 @Hikari no Kishi Animesinin ilk sezonu bitince mangasına bakmıştım biraz.
CHOBiTS 7 Nisan 2017 7 Nisan 2017 İlk sezonu çok sıkıcıydı final kısmı hariç, bu sezon umarım daha fazla aksiyon verirler.
CHOBiTS 8 Mayıs 2017 8 Mayıs 2017 Sezonun yarısı anlaşılan bu yarışmayla geçecek. Sonrasında aksiyonu görürüz herhalde. Son bölüm kuralarıyla Todoroki ve İzuku arasında güzel bir savaş göreceğiz gibi.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap