CHOBiTS 11 Mart 2017 Share 11 Mart 2017 İlk sezondan sonra iki adette film uyarlamasının geleceğini duyduğumuz Overlord ligt romanı şimdide ikinci sezon olarak yayınlanacağı duyuruldu. Yeni sezonun adı Overlord: The Dark Warrior olacak. Son çıkan filmi izleyenler ikinci sezon duyurusunu daha önce duyma şansını yaşadılar. Şahsen baş rolden dolayı ilk bölümde bıraktığım bir anime sevenlerine iyi seyirler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tolip 11 Mart 2017 Share 11 Mart 2017 Oooooo geliyor gönlümün efendisi 2 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 11 Mart 2017 Share 11 Mart 2017 Oley be! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 11 Mart 2017 Share 11 Mart 2017 İkinci sezon umudum pek yoktu ama harika bir haber oldu bugün benim için. Madhouse düşünür beni, doğumgünümü es geçmedi bu haberle 3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 11 Mart 2017 Share 11 Mart 2017 Güzel haber. Daha da devamı gelir umarım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap