CHOBiTS 14 Mart 2017 Share 14 Mart 2017 2017 Dengeki Festival etkinliklerinde Keiichi Sigsawa yazdığı ve Kohaku Kuroboshi ilisturasyonlarını çizdiği Kino no Tabi: The Beautiful World light romanının yeni TV serisine uyarlanacağı duyuruldu. Roman Hakkında Bilgi: Kino no Tabi: The Beautiful World yayına başladıktan sonra Kono Light Novel ga Sugoi! en iyi light roman seçmelerinde 3 kez birinci oldu. 2006'da ikinci olurken , 2007'de beşinci sırada yer aldı ve son olarak 2008 altıncı sırada yer buldu. Seri yayın sürecince 2014 yılı itibariyle 8 milyondan fazla sattı.Başta İngilizce olmak üzere, Almanca, Çince, Korece, Tayvancaya çevrildi. 3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hedon 14 Mart 2017 Share 14 Mart 2017 (düzenlendi) Haberi görünce hem sevindim hem şaşırdım açıkçası. Kino'yu yeniden görmek güzel olacak ancak içimde ya kötü olursa korkusu yok değil. İlk seri Nakamura Ryuutarou'nun bir şaheseriydi. Umarım karşımıza Ryuutarou'nun anısına, Kino'ya yakışacak bir seri çıkar... Düzenlendi: 14 Mart 2017 (Hedon) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baryshx 15 Mart 2017 Share 15 Mart 2017 Favorilerim arasında olan bir animeydi. İyi bir şey çıkarsa bari, milletin bulanmış olan zihni açılır İzlettirirken düşündüren, düşündürürken izlettiren... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ulmo 15 Mart 2017 Share 15 Mart 2017 (düzenlendi) Tüketmeye yönelik saçma sapan animelerden sonra çok iyi geldi.Konsept distopya romanlarının derlemesi gibiydi.Devamında bu anlayışın da ötesine geçeceğini temenni ediyorum.Böyle harika yapımların tekrar gündemde olması sevindirici Düzenlendi: 15 Mart 2017 (Ulmo) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap