jailbird707 18 Mart 2017 Share 18 Mart 2017 Boruto: Naruto Next Generations TANITIM Naruto, kimsesiz büyümenin verdiği yalnızlığın da etkisiyle köyündekilerin dikkatini çekmek için sürekli yaramazlık peşinde koşan genç bir Shinobi'ydi. Köyündeki en güçlü ninjaya dönüşerek, insanlara kendini kabul ettirmek istiyordu. Ve nihayetinde Hokage olma hayalini gerçekleştirerek, yüzünü Hokage heykellerinin yanına kazıtmayı başarmıştı. Ama bu hikaye onunla alakalı değil. Naruto'nun oğlu Boruto önderliğindeki yeni bir ninja nesli bayrağı devralmak üzeredir! SESLENDİRME Sarada Uchiha - Ana Karakter Kokoro Kikuchi (Japonca) Boruto Uzumaki - Ana Karakter Yuuko Sanpei (Japonca) Mitsuki - Ana Karakter Ryuuichi Kijima (Japonca) Naruto Uzumaki - Yan Karakter Junko Takeuchi (Japonca) YAPIM Noriyuki Abe Yönetmen Hiroyuki Yamashita Yönetmen Yasushi Nagura Ses Yönetmeni Ukyou Kodachi Yazar DİĞER İSİMLERİ Orijinal: BORUTO -NARUTO NEXT GENERATIONS- BİLGİ Bölüm sayısı: Bilinmiyor Gösterim: 5 Nis 2017 - ? Stüdyo: Studio Pierrot Kaynak: Manga Türler: Aksiyon, Macera, Süper Güç, Dövüş Sanatları, Shounen Süre: Bilinmiyor İSTATİSTİKLER Puan: Belirtilmemiş Sıra: Belirtilmemiş Veriler 18 Mart 2017 Cumartesi günü 16:02 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: anime / 34566 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fake 18 Mart 2017 Share 18 Mart 2017 bu gerçek miydi ya. ben hep son anda çıkıp "cee-eeee" yapacaklar falan diyordum :/ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 7 Nisan 2017 Share 7 Nisan 2017 Beğenmedim diye kestirip atacağım ama atsam mı acaba; hmm... İlk baştan yedirdikleri spoiler ile gözümden düştü. Naruto serisini severim ama verdikleri spoiler "ahanda size büyük bomba, şimdi sıkıysa takip etmeyin" gibi zorlama bir takipçi oluşturmaya çalıştıkları izlenimi yaratıyor. Zatan Boruto klişe bir karakter ve ilk sahneyle de birleştirince; "hiç tipim değilsin ama mecburum" gibi bir yol da izlettiriyorlar. Yani bence olmamış. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap