Jump to content
  • Kayıt Ol

Saenai Heroine no Sodatekata ♭ (14.04.2017)


jailbird707

Önerilen İletiler

Saenai Heroine no Sodatekata ♭

TANITIM

Liseli otaku Tomoya Aki (online otaku dünyasındaki kimliğiyle hafif roman eleştirmeni blogger TAKI) hobilerine harcayacak para kazanmak için yaptığı parça işlerden biri esnasında bisikletiyle bir tepeyi aşarken dünyanın en güzel kızıyla kaderini değiştiren bir karşılaşma yaşar... Kızın yüzünü bile hatırlamamaktadır ama mühim değildir, kararını vermiştir: Baş kahramanı o kız olan bir görsel roman yaratacaktır. Yazarlığı yoktur ama mühim değildir; bu işe yüreğini koyduğunu gösterirse okuldaki senpaisi Utaha Kasumigaoka'nın (edebiyat dünyasındaki kimliğiyle ünlü hafif roman yazarı Kasumi Utako'nun) onu reddetmeyeceğinden emindir. Çizerliği de yoktur ama mühim değildir; bu işe yüreğini koyduğunu gösterirse aynı okulda okuduğu çocukluk arkadaşı Eriri Spencer Sawamura'nın (dōjin çizer dünyasında bilinen kimliğiyle ünlü erotika çizeri Egoistic Lily'nin) onu reddetmeyeceğinden emindir. Böyle bir prodüksiyon yapacak parası da yoktur ama mühim değildir; bu işe yüreğini koyarsa bir sürü yarı zamanlı işte aynı anda çalışarak bir şekilde gereken meblağı denkleştirebileceğinden şüphesi yoktur. Şüphe etmediği bir şey daha vardır: O tepede karşılaştığı, kaderini değiştiren o kızı, dünyanın en güzel kızını, ne daha önce görmüştür ne de hayatında bir daha görebilecektir. O kız bir efsanedir ve efsane olarak kalacaktır... onun kendisiyle aynı sınıfta olan ve her hâliyle fazlasıyla sıradan bir liseli kız olan Megumi Katō olduğunu öğreninceye kadar...

 

İlk sezonda bir şekilde ite kaka dōjin oyun yapım grubu "blessing software"i kuran Tomoya'yı dōjin dünyası denen kurtlar sofrasında nelerin beklediğini bu sezon göreceğiz.

Tanıtım:
Bakayalo
 

SESLENDİRME

Megumi Katou - Ana Karakter

Kiyono Yasuno (Japonca)

Utaha Kasumigaoka - Ana Karakter

Ai Kayano (Japonca)

Eriri Spencer Sawamura - Ana Karakter

Saori Oonishi (Japonca)

Tomoya Aki - Ana Karakter

Yoshitsugu Matsuoka (Japonca)

 

YAPIM

Kanta Kamei

Yönetmen

Akiko Fujita

Ses Yönetmeni

Fumiaki Maruto

Yazar, Senaryo Amiri, Özgün Eser

Luna Haruna

Jenerik Şarkı İcrası

84797.jpg

DİĞER İSİMLERİ

Orijinal: 冴えない彼女〈ヒロイン〉の育てかた♭

Diğer: Saenai Heroine no Sodatekata Flat

 

BİLGİ

Bölüm sayısı: Bilinmiyor

Gösterim: 14 Nis 2017 - ?

Stüdyo: A-1 Pictures

Kaynak: Hafif Roman

Türler: Harem, Komedi, Romantik, Ecchi, Okul

Süre: Bilinmiyor

 

İSTATİSTİKLER

Puan: Belirtilmemiş

Sıra: Belirtilmemiş

Veriler 19 Mart 2017 Pazar günü 07:40 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: anime / 30727

 

 

 

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Bakayalo

    1

  • Hikari no Kishi

    1

  • jailbird707

    1

Bakayalo
On 12/6/2015 at 03:12, Bakayalo dedi ki:

İkinci sezonda da oyunun kendisinden ve oyunu hazırlama macerasından ziyade karakterlerin geçmiş ve mevcut ilişkilerine odaklanılacağını sanıyor ve umuyorum, ama ne geleceğini bilemem tabii. Animeye spoiler olmasın diye hafif romanı da mangayı da okumuyorum henüz. Ama ilk mesajda sözünü ettiğim alternatif mangaların yanı sıra bir de alternatif romanına ("Girls Side" diye bir şey, Utaha ile Eriri'nin ilişkisini anlatıyor) başladım ve diyebilirim ki buna azıcık olsun girerse çok tatlı şeyler bekliyor bizi :q015: Muhtemelen uzun uzadıya girmezler, ama ilk sezonda Koisuru Metronome'da anlatılan hikâyeye ufaktan temas ettiklerine göre (imza gününde Tomoya'nın Utaha ile tanışması ve akabinde gelen röportaj) bu sezonda da bu iki kızın niye böyle didişip durduklarına (gerçi sır değil, klişe harem dinamiği, ama meselenin gelişimi enteresan) temas edilir diye bir ümidim var.

Teşekkürler A-1 Pictures! :hell-yes-onion-head-emoticon:

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. Bölüm

Gizli İçerik

Monogatari göndermesi -bu kelime mi kullanılıyordu? :D - güzeldi. Kızların Tomoya'da gönlü olduğu belli peki Tomoya kimi seçecek? 

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?