Nel 20 Mart 2017 Share 20 Mart 2017 (düzenlendi) Öncelikle konuyu buraya açtığım için affınıza sığınıyorum, zira nerede sorunumu belirtebileceğimi bilemedim. Benim kabahatimdir. Ehem~ Aslında hesabım Nel ama ben ona giriş yapamıyorum. E-posta adresimi birkaç denemede tutturmamın yanı sıra işte büyük bomba: o e-posta adresi maalesef işlemini kaybetmiş. Yani ne kadar yeni şifre aktivasyonu gönderdiğim bir işe yaramıyor. Bana bu konuda yardım edebilir misiniz acaba? Nasıl yapılır bilmiyorum, bu hesabın e-posta adresiyle mi değiştirilir yoksa başka bir şey mi yapılır... Ya da vazgeç mi dersiniz... *acıçekti. Düzenlendi: 20 Mart 2017 (Nelutan) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fake 20 Mart 2017 Share 20 Mart 2017 e-posta adresinin uçmuş olması kötü @Bakayalo bakıp yardımcı olabilir diye umuyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Bakayalo 20 Mart 2017 Share 20 Mart 2017 Hallettik. Bu konuları direkt yönetimle iletişime geçerek çözmeye yönlendirmek için de Yardım bölümüne alt forum görünümünde iletişim formu linki koydum, kısmet bir dahaki üyelik sorununa 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap