Jump to content
  • Kayıt Ol

Gamers Light Romanı Animeye Uyarlanıyor


CHOBiTS

Önerilen İletiler

portal

Kadokawa Shoten'in Monthly Shounen Ace dergisinin Mayıs 2017 sayısında Gamers light romanın animeye uyarlanacağı ayrıca yayıncı stüdyo ve teknik ekipte açıklandı.


Konu:

Hikaye, oldukça sıradan bir lise öğrencisi olan Keita Amano'nun merkezinde şekillenmektedir. Keita 'nın hobisi, video oyunlarıdır, ancak bunun dışında, göze çarpan özelliklere sahip değildir ve hatta hiç aşık olmamıştır. Keita oyun hayatına devam ederken, aniden okuldaki en güzel kız ve okulun video oyun kulübü başkanıda olan Tendou Karen'in ilgi alanına girer. Keita'dan birdenbire video oyun kulübüne katılmasını istemesi, onda şok etkisi yaratır. Böylece kulüp ilişkileri diğer karakterlerinde girmesiyle renkli ve yanlış anlamalara yelken açan bir yola girecektir.


Ekip
Yönetmen: Manabu Okamoto (Akame ga Kill! Episod Yönetmeni)
Serinin İçeriği: Hiroki Uchida (Ultar no Yuuutsu Manga)
Karakter Tasarımı: Tensho Satou (Grisaia no Kajitsu Şef Animasyon Direktörü)
Stüdyo: Pine Jam


Serisinin yazarı Sekina Aoi ve illustrasyonlarıda Saboten tarafından çizilen roman mart 2015'ten itibaren Fujimi Fantasia Bunko'da yayınlanmaktadır.

  • Hayran 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kitabın ilk bölümünü okuduğumda oldukça hoşuma gitmiş olmakla birlikte ikinci bölümün boş oluşu ve üçüncü bölümde ortaya çıkan bazı karakter detayları ilk iyimserliğimi kaybetmeme neden oldu. Ana karakter yakın zamanların en uyuz olduğum ana karakterlerinden birisi olma yoluna girmiş durumda. Uyarlamada ne yaparlar bilemiyorum ama kaynağının bıraktığı son izlenim yüzünden pek umutlu bakamıyorum. Yanda bulunsun diye başlayıp "aman be" diyip bırakacağım bir şey olabilir... Ama beni yalancı çıkarması umudum kitap için de anime için de halen var. Hatta çıkartsın ya... 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

(düzenlendi)

Ne kadar da orijinal konusu var

Düzenlendi: (Ulmo)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?