Jump to content
  • Kayıt Ol

Light novel 'Youkai Apato no Yuuga na Nichijou' Anime'leştiriliyor


CloudT

Önerilen İletiler

portal

Light novel 'Youkai Apato no Yuuga na Nichijou' 2017 Yaz İçin Anime Kararı Alındı 

 

 

Hinowa Kouzuki tarafından yazılan "light novel" Ekim 2003 ile Mart 2009 tarihleri arasında toplam 10 ciltlik bir dizi yayın yaptı. Ardından 2011'de Monthly Shounen Sirius'da manga uyarlaması yapılmıştır ve hâlâ devam etmektedir. Şimdiyse anime uyarlamasına yeşil ışık yakıldı.

 

Konu:

 

Inaba Yuushi'nin ebeveynleri orta okulun ilk yılında ölür ve akrabalarıyla birlikte yaşamaya başlar fakat ona bakmalarına rağmen, onun yük olduğunu düşünürler. Mezun olduktan sonraysa, lisenin yurdunda mutlu mesut yaşayacağına dair düşler kurar fakat ne yazık ki daha taşınmadan yurt yanar. Inaba akrabalarına geri dönüp, onlarla birlikte yaşamak istemez ama az bir miktar parayla yetim bir öğrencinin kalabileceği bir yer bulması da çok zordur. Nihayetinde gerçek olamayacak kadar güzel bir binada kalabileceğine dair bir oda bulur fakat kalmak isteyeceği yer pek de beklentilerini karşılayacak bir yer değildir. Macerası da buradan itibaren başlar...

 

Resmi Site: http://youapa-anime.jp/ 

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    1

  • CloudT

    1

En Hareketli Günler

Light noveli olduğunu bilmiyordum mangasına başlamıştım lakin 16. bölümde falan kaldım devam edemedim bir türlü. Bir kaç yıldır LN uyarlamaları bir hayli arttı tek kötü yanı çoğu yarım kalıyor ve devam sezonu gelmiyor. LN'si bittiğine göre umarım animede güzel bir final yapar da beklemek zorunda kalmayız.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?