Jump to content
  • Kayıt Ol

Mobile Suit Gundam: Twilight of Axis


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

portal

20170208202252-75659.jpg

Geçtiğimiz yıl Gundam Ace'de tefrika edilmeye başlayan, daha önce Aoi Hagane Arpeggio projesini hazırlayan Ark Performance'in çizip yine aynı yapımın ve Heroic Legend of Arslan'ın (TV) senaryosunu yazmış Koujirou Nakamura'nın kaleme aldığı Mobile Suit Gundam: Twilight of Axis lightnovel'inin Anime'ye adapte edileceği duyuruldu. 

Seri ile ilgili ilk resmi duyuru bu haftaki AnimeJapan dergisinin sayfalarında yeraldı, ilk teaser ve güncellemeler ise yarından itibaren projenin resmi sitesinde yeralacak. Yeni projenin henüz basın lansmanı yapılmış değil ama içeriden sızan bilgilere göre yapımın yönetmeni Key Animatör geçmişli Sejoong Kim (Mobile Suit Gundam 00, Mobile Suit Gundam Unicorn ve Mobile Suit Gundam AGE) olarak belirlenmiş, mekanik animasyon yönetmenliği Shingo Abe (Star Driver ve Captain Earth)'ye, sanat yönetmenliği ise Hideki Nakamura (Berserk: Golden Age arc, Rage of Bahamut, King of Thorn, Mobile Suit Gundam Thunderbolt)'ya ait olacak.

Yapım Mobile Suit Gundam Unicorn'dan kısa süre sonra geçiyor ve Federasyon ordusu özel birimi Mastema komutanı Mehmet Merca'nın bir grup sivilden oluşan bir araştırma takımı oluşturarak Axis asteroid'inin derinliklerine doğru bir keşif gezisine çıkması sonrası yeni ve tahmin edilemez bir tehdidin ortaya çıkışını anlatmakta. Yapım konusunda deklare edilmiş bir format bilgisi yok ama Sunrise'in 25 yıla yakın süredir UC evrenine ilişkin öyküleri sadece OVA formatında yayınladığı düşünülürse bu yapımın da istisna olmayacağı sonucuna varabiliriz.

Yapım son derece sade ve eski ekolü yansıtan hoş dizaynlara sahip gibi görünüyor. Geçtiğimiz ay kiti duyurulşan başrol birimi Gundam Tristan Nu Gundam'ın funnel'siz hali, ReGZ'nin kalkanı ve NT-1 ALEX'in bacak hatlarını taşıyor. Kiti duyurulan diğer birim ise Zaku III'ün bir tür High Mobility varyantı.

UC evreni serilerinin şu na adek çıkan kısmını izlemiş yada izlemeyi düşünen arkadaşların beğeniyle izleyeceğine inanıyorum. Gelişmeler oldukça buradan duyuracağım.


Kaynak: Crunchyroll

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • gundamaster

    1

  • baryshx

    1

  • zero102

    1

Komutanın Mehmet Merca olması, Türk izleyicisini çekmede işe yarayabilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

Gundam serileri her zaman için bir efsane olmuştur.Sabırsızlıkla bekliyorum

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...

20170926121533-40544.jpg

Yapım 3-4 dakikalık 6 bölümden oluşan, gerçek anlamda bir miniseri çıkınca haber başlığını güncelleyesim bile gelmemişti açıkçası ama bugün yayınlanan bir haberle yapımın "Mobile Suit Gundam : Twilight Axis - Red Trace" adıyla, yeni sahneler eklenip uzatılarak bir film kurgusu haline getirileceği ve Gundam Thunderbolt'un 2. batch (5-8) bölümlerini içeren Bandit Flower filmiyle birlikte 18 Kasım'da iki film bir arada formatında yayınlanacağı bilgisi elimize ulaştı. En azından bu şekilde izlenir bir hale gelir diye ümit ediyorum.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Twilight Axis beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Açıkçası bu filme de bu yüzden pek sıcak bakamıyorum. En fazla 40-45 dk. olur diye düşünüyorum ama bakacağız. Çok büyük beklentim yok.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?