Jump to content
  • Kayıt Ol

Ve Bir Efsane Daha Bitti (Naruto)


Burak

Önerilen İletiler

(düzenlendi)

Tam 15 senelik bir macera dün itibariyle son buldu. Mangası bittiğinde de içimde bir şeyler kopmuştu, dün animesi bittiğinde de gene içim fena burkuldu. Koskoca 15 senelik bir yapıt bitti. Tüm karakterleriyle o kadar özleşmişim ki sanki hepsi birer arkadaşım gibi olmuş. Hepsini tanıyor, hepsinin özelliklerini biliyorum. Boruto isimli yeni anime çıkacak olsa da Naruto her zaman apayrı bir yerde olacak benim için. Peki siz Naruto seven diğer arkadaşlar, 500. final bölümünden sonra neler hissettiniz? :)

Düzenlendi: (Burak)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

  • Burak

    1

  • Fingolfin

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Manga bittiğinde şunu izlediğimi hissetmiştim.
 

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Henüz animeyi bitirmedim, baya gerideyim. Bazen tekrar izliyorum eski bölümleri. Ama benim için yeri çok ayrıdır. Çok severim. Dünyasını, karakterlerini, jutsuları, dojutsuları, savaşları ve daha pek çok şeyini severim. Puanlamam istense direkt 10/10'dur. Hiç objektif olamam bu konuda. Bana çok keyif veren noktaları çok fazladır. Şu an için bahsetmeye değer sevmediğim kısımlar ise filler ve flaşbekleri tabiiki. Normalde düzgün yapılsa sinir olmam ama narutoda çoooook kötü kullanıyorlar bunları. 

 

Animenin bitmesi beni üzmedi çünkü konu artık bitme noktasına gelmişti. Hani Savaş bittikten sonra Naruto'nun Hokage olana kadar ve olduktan sonraki hayatına devam edeceğiz deselerdi olabilirdi. Güzel de olurdu. Daha olgun bir Naruto görmüş olurduk. Çok iyi aksiyonlar olabilir. Kötü karakter sıkıntı olabilirdi biraz ama artık onu da bulurlardı. Neyse. Direkt Boruto'ya geçtiler ve o da başlayacak yakında. Boruto'nun filminde çizimler kötüydü yalnız. Yüz çizimleri. Ben The Last Naruto filmi çizimi kalitesinde bir şeyler olsun isterdim. Alt tarafı sadece yüzleri düzgün çizecekler. Normal Shippuden çizimleri gibi olsa yine iyi aslında. Boruto'daki bir ihtimal rahatsızlığımda şu. Gelecek kötü adamlara bağlı olarak Naruto'nun yaptığı her şey boşa gitmiş gibi bir izlenim oluşturabilir bizde. Tabii şu anda tam bilmiyorum göreceğiz.

 

Bu arada bu sitede genelde naruto animesini gömen çok olur. Sevecek az çıkacaktır. :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?