jailbird707 30 Mart 2017 Share 30 Mart 2017 Renai Boukun TANITIM Öpücük Defteri, içine isimleri yazılan kişilerin koşullar ne olursa olsun birbirlerini öptükleri an, karşılıklı aşık olmalarını sağlayan olağanüstü güce sahip bir defterdir. Bu büyülü ve tanıdık öğe, insanları birbirine aşık etmekle görevli olan Guri adındaki aşk meleğinin kontrolü altındadır. Ancak bir gün yanlışlıkla Aino Seiji'yi defterine yazar ve bu çocuk birini öpmediği takdirde Guri ölecektir. Bunun üzerine Seji’ye, Hiyama Akane adlı okuldaki popüler bir kıza açılması için baskı yapar. Akane ve Seiji birlikte olmaya başlarlar ancak Guri kendisinin de Seiji'ye aşık olduğunu fark eder. Seiji'nin sıradan hayatı, karman çorman olmak üzeredir. SESLENDİRME Akane Hiyama - Ana Karakter Manami Numakura (Japonca) Guri - Ana Karakter Yoshino Aoyama (Japonca) Yuzu Kichougasaki - Ana Karakter Yuki Nagano (Japonca) Seiji Aino - Ana Karakter Kensho Ono (Japonca) YAPIM Atsushi Nigorikawa Yönetmen Satoshi Motoyama Ses Yönetmeni Girls! Wake Up Jenerik Şarkı İcrası smileY inc. Jenerik Şarkı İcrası DİĞER İSİMLERİ Orijinal: 恋愛暴君 Diğer: Love Tyrant, The very lovely tyrant of love♥ BİLGİ Bölüm sayısı: Bilinmiyor Gösterim: 7 Nis 2017 - ? Stüdyo: EMT² Kaynak: Manga Türler: Komedi, Doğaüstü, Romantik, Okul Süre: Bilinmiyor İSTATİSTİKLER Puan: Belirtilmemiş Sıra: Belirtilmemiş Veriler 30 Mart 2017 Perşembe günü 17:38 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: anime / 32262 2 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 7 Nisan 2017 Share 7 Nisan 2017 Açılış ve kapanış klipleri ve şarkısı berbat, animasyon çok kötü keşke manga kalsaydı dedim. Mangası yer yer çok saçma olsa da animeyi izlemeye devam edeceğim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 7 Nisan 2017 Share 7 Nisan 2017 Kesinlikle saçma sapan bir şeydi ama eğlenceli olduğu gerçeğini değiştirmiyor, bir süre izlemeye devam edeceğim sanırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baryshx 7 Nisan 2017 Share 7 Nisan 2017 Gırgır olsun diye yapılmış gibin, fan service olmasa iyi olurdu da, bunu bilerek yapılyorlar sanırım. Tüm türlere giydireyim havası aldım Saçma kontenjanında izlenir :L Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 8 Nisan 2017 Share 8 Nisan 2017 İzlediğim en saçma şey olabilir ama acaip matraktı, izlemeye devam edeceğim muhtemelen. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 8 Nisan 2017 Share 8 Nisan 2017 Çok saçma olmasına rağmen acayip hoşuma gitti Guri bana biraz Elsei'yi hatırlatıyor. İzlerim ben bunu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 14 Nisan 2017 Share 14 Nisan 2017 2. Bölüm Yandere karakter çok fena be abi Gizli İçerik Elemanın kardeş brocon sanırım. Guri'nin sesi nedense hoşuma gidiyor. Çizimler de kötü görünmesine rağmen benim hoşuma gitti. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 14 Nisan 2017 Share 14 Nisan 2017 Mangasını güncele kadar okuduğumdan mıdır nedir animeden zevk alamıyorum. Genelde bu tarz hissettiğim serileri yarıda bırakmışlığım çok. 2. bölüm nispeten birinci bölümden daha iyiydi. Seriyi izleten ana sebep yandere kızımız. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 14 Nisan 2017 Share 14 Nisan 2017 Bölüm 02 İkinci bölümden ilki kadar zevk almadım. Bu tarz animelerin benim için sorunu süreklilik arz etmemeleri. Her bölüm aynı etkiyi veremiyorlar. İlk bölümü ikincisine kıyasla daha çok sevmiştim. Yandere hatun olmasa diğer karakterlerle pek yürümüyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fingolfin 14 Nisan 2017 Share 14 Nisan 2017 Çok önceden mangasını okumaya başlamıştım ama yarım bıraktım. İlk başta ilginç geliyor, eğlenceli gibi oluyor ama sonra sıkılıyorsun. Mangasına başlama sebebim yandere kızdı ama yandere olduğunu bilmiyordum tabii(gerçi resimden öyle olduğu anlaşılıyordu ya neyse), bir kapak resmi hoşuma gitmişti, o nedenle başlamıştım. Tabii ben komedi çok sevmem o yüzden de olabilir, ruh halinden de olabilir. Yine de sıkıldığımı hatırlıyorum. Animeyi de bittikten izlerim artık, izleyebildiğim kadar. Gizli İçerik Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 21 Nisan 2017 Share 21 Nisan 2017 3. Bölüm Gizli İçerik Güzel böyle olacak işte Yuriyi göstereceksiniz Yaoiyi göstermeyeceksiniz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 26 Nisan 2017 Share 26 Nisan 2017 3. bölüm Gizli İçerik Canavar penguen ve kız kardeşin sahnesini kesmeleri iyi olmuş çok gereksizdi. Meleklerde insanlardan hamile kalabiliyormuş onuda öğrenmiş olduk. Teknolojiye meleklerde ayak uydurmuş artık onlarda akıllı telefon gibi aşk defteri yapmışlar. Seriye eğlence katacak ikinci yandere kızımız da gelecek bölüm geliyor. Ama onun ahlak duygusu yok. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 28 Nisan 2017 Share 28 Nisan 2017 Ne biçim bitti ya :/ 4. Bölüm Gizli İçerik Abi Shikimi insan mı ya? Ay iğrendim Yanderelerden. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 8 Mayıs 2017 Share 8 Mayıs 2017 Sadist bir yandere daha ve karakter olarakta iğrenç geliyor. Anime manganın 2 bölümüne denk geliyor ki 25-26 chapter sonra final olacak ama manga 40 larda ve devam ediyor. Hikaye olayı malesef bu yapımda hiç yok. Kurgulama ise her chapterda farklı bir dünyaya giriyor. Her bölümde farklı bir şey göstermek için saçmalıyorlar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 26 Mayıs 2017 Share 26 Mayıs 2017 O kadar da kötü değilniş abi kız 8. Bölüm Gizli İçerik Annelerin kavgası güzeldi. Guri ne trol karakter ya Olmasa çekilmez herhalde bu seri ama trollük de bir yere kadar bir şeyler değişiyor sanırım. Bitince mangasına geçerim ben bunun. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 2 Haziran 2017 Share 2 Haziran 2017 9. Bölüm Gizli İçerik Shikimi olmasa seri ilerlemeyecek gibi geldi nedense. Umarım sonunda birini seçmesi gerekmez Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 16 Haziran 2017 Share 16 Haziran 2017 11. Bölüm Gizli İçerik Haftaya her şeyi tatlıya bağlayacaklarını bilmeme rağmen huzursuz oldum ya ne biçim yapmışlar. Shikimi'nin hareketleri tuhaftı acaba niye böyle yaptı? Neyse mecbur bir hafta bekleyeceğiz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 23 Haziran 2017 Share 23 Haziran 2017 12. Bölüm Gizli İçerik Güzel seriydi. Shikimi ile ilgili biraz daha detay verselerdi daha iyi olabilirdi ama neyse Belki 2. sezon gelir. Ben beğendim. Guri'nin konuşma şekli, hareketleri falan çok hoş ve komikti. Bol bol güldüm. Güldürmenin yanında ciddileştiği yerler de oldu. İnşallah devamı gelir İzleyin tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap