jailbird707 30 Mart 2017 Share 30 Mart 2017 Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka? 2017 7.7 13K İNGİLİZCEWorldEnd: What do you do at the end of the world? Are you busy? Will you save us? ORİJİNAL終末なにしてますか?忙しいですか?救ってもらっていいですか? DİĞERSukaSuka, What are you doing at the end? Are you busy? Can you save me? KATEGORİTV Dizisi KAYNAKHafif Roman BÖLÜM SAYISI12 SÜRE24 dakika GÖSTERİM11 Nis 2017 - 27 Haz 2017 STÜDYOSatelight, C2C TÜRBilimkurgu, Dram, Romantik, Fantastik anime / 33502 TANITIM İnsanlar, korkunç ve gizemli “Canavarlar” tarafından yok edileli beş yüz yıl geçmişti. Hayatta kalan ırklar, Canavarlardan kaçınmak için evlerini, yüzen adalar şeklinde gökyüzüne çıkardılar. Sadece Leprikon (Cüce cinler) adı verilen küçük bir kız grubu bu yaratıkların işgalinden kurtulmak için gereken eski silahları kullanabiliyordu. Ölümün her an kol gezdiği bu kaos içindeki dünyaya, kızların hiç beklemediği bir karakter ortaya çıkar. 500 yıl önceki son savaşında her şeyini yitirmiş genç bir adam, son yaşayan insan, buzlar arasında geçirdiği uzun uykusundan uyanır. Artık savaşamayacak durumda olan Willem, gün geçtikçe kızların daha önce hiç sahip olmadıkları babaları konumuna gelecektir. SESLENDİRME KADROSU Chtholly Nota Seniorious Azusa TadokoroJaponca Willem Kmetsch Ryouhei AraiJaponca Nephren Ruq Insania Akari UeharaJaponca Ithea Myse Valgulious MachicoJaponca Pannibal Nox Katena Yurika KuboJaponca Nygglatho Kikuko InoueJaponca Collon Rin Purgatrio Hina KinoJaponca Rhantolk Ytri Historia Kazusa AranamiJaponca Tiat Siba Igleo Tomomi MizumaJaponca Nopht Keh Desperatio Inori MinaseJaponca YAPIM EKİBİ Junichi Wada Yönetmen Satoshi Motoyama Ses Yönetmeni Jamie Marchi Yazar Azusa Tadokoro Jenerik Şarkı İcrası İLGİLİ YAPIMLAR Kaynak Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 12 Nisan 2017 Share 12 Nisan 2017 Bölüm 01 Biraz daha hareketli bir bölümle giriş yapmasını bekliyordum ama yine de fena değildi. Bölümün başında gördüklerimiz sonrasında göreceklerimizin bir özeti gibiydi. Karakterleri çok tatlı buldum. Baş karakteri biraz Alderamin'deki Ikta'ya benzettim. İleride daha da güzelleşir umarım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 12 Nisan 2017 Share 12 Nisan 2017 Bir kaç kez romanını okumaya niyetlenipde başlayamadığım bir seriydi anime uyarlamasının gelmesi iyi oldu anime yarıda kalınca artık romandan devam ederim artık. İlk bölüm itibariyle karakterleri ve arka plan müzikleri oldukça iyi. Gundam'ın da dediği gibi baş rolümüzün arka planda kalmış hikayesini ne derece acacak ve seriye monte edecekler merak ediyorum. Gizli İçerik Geçmişte herkesin ana karakterimize baba demesi baya bir merak uyandırdı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tolip 13 Nisan 2017 Share 13 Nisan 2017 İlk bölüme epey beğendim. Müzikleri güzeldi. Ufak kızlarımız ise ayrıca şekerlerdi. Bölümü izlediğimde geçmişte insanlar ve hayvansıların savaştıklarını ve insanların savaşı kaydettikleri için toplumdan dışlandığı izlenimine kapılmıştım. Burada konusunu yeniden bir okuyunca bütün ırkların gizemli yaratıklar ile savaştıkları, insan ırkı ise yok olmuş olduğunu öğrendim. Acaba 500 yıl öncesinde neler oldu da diğer ırklar insanları dışlıyor ve de kötü davranıyorlar? Gene bir haltlar karıştırmışlardır kesin -_- Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 26 Nisan 2017 Share 26 Nisan 2017 OST ve açılış ve kapanış şarkıları olarak Granblue Fantasy The Animationla birlikte sezonun en iyilerinden duruyor. Gizli İçerik Kız karakterlerimiz çok sevimli ve gösterişli. Bu bölümde insan ırkının savaşından kesitlerle birlikte başrolümüzünde savaşçı olduğunu öğrendik. Ama az bir gösteri yapması aşırı zorladı ve yataklara düştü resmen. Chutuly kızımızda ikinci bölümden oğlana yavşadı resmen. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 8 Mayıs 2017 Share 8 Mayıs 2017 Bir sürü küçük ve farklı karakteri görmek eğlenceli. Son bölümde Gizli İçerik Willem kızları beklerken yanlış bilgilendirilmesi şok etkisi yaratıyor. Lakin sonradan yaşadıklarını öğrenince sevgisini kocaman bir sarılmayla görüyoruz. Yalnız romandan animeye uyarlanırken baya eksiklik hissediyorum romanı okumadığım halde. Willem'in bu kadar bağlanmassı yada Cthuly kızımızın ilgisini görünce arka planda bir yaşanmışlık hissi veriyor lakin bunu görmedik animede. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 16 Haziran 2017 Share 16 Haziran 2017 2-10 Gizli İçerik Chtholly'nin gidişatı hiç iyi değil. Seri mutlu sonla bitecek gibi görünmüyor Willem sonunda delirebilir. Ama gönül ister ki opening'in son sahnesindeki gibi mutlu bir son olsun Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap