Jump to content
  • Kayıt Ol

Himitsu The Top Secret


Aurora Borealis

Önerilen İletiler

Himitsu The Top Secret

7.8
29
Himitsu The Top Secret Afişi
KATEGORİFilm
SÜRE2 saat 29 dakika
ÜLKEJaponya
TÜRGizem, Psikolojik, Bilimkurgu
TANITIM

Gereksiz ya da anlamsız hatıra yoktur. Bir hatırayı değerlendirmek ancak hizmet ettiği hedef ve amacın belirlenmesiyle mümkündür.

Alfred Adler

 

Herkesin sırları vardır ve sırlar kimsenin bilmemesini istediğimizden sırdır.

 

Kısım 9 Aydınlatılması zor davaları üstlenen özel bir Polis birimidir. MRI taramasıyla ölümden sonra 48 saat içinde cinayet kurbanlarının beyni çıkarılarak kurbanların anılarını gösteren bir sistemden yararlanmaktadırlar.

 

Toplum tarafından etik ve ahlaki bulunmayıp eleştirilse de, zor cinayet vakalarının çözülmesinde oldukça yardımcı olmaktadır. Sistem; Kurbanların Öldükleri andan başlayarak geriye dönük tüm anılarına, duygularına ve hatta kurbanların hayal güçlerinin yansımalarını bile görmelerine izin verse de, tek eksiği sesleri yansıtmamasıdır.

 

Tsuyoshi Maki Kısım 9’un yetkili amiridir. Ancak sistem ilk kullanıldığı sırada bir seri katilin anılarının araştırılması sırasında en yakın arkadaşını öldürmüştür. Bir yandan vicdan azabı ile boğuşurken bir yandan da sistemi ayakta tutmak için mücadele etmektedir.

 

Ikko Aoki ise Kısım 9’a yeni transfer olmuş dudak okuma uzmanıdır. Ancak Kısım 9 da çalıştığını kimseye söyleyememektedir. Kendi duyguları (Sırları) ve etik kurallar arasında bir yandan bocalamakta bir yandan da Kısım 9 da devam etmeye çalışmaktadır.

OYUNCULAR
Ikuta Toma Tsuyoshi Maki
Okada Masaki Ikko Aoki
Kuriyama Chiaki Yukio Miyoshi
Omori Nao Shunsuke Manabe
Matsuzaka Tori Katsuhiro Suzuki
Shiina Kippei Koichi Tsuyuguchi

 

Trailer için

 

 

Not: Tanıtımı mangada direk ben açtığım için ve aynı manganın uyarlaması olduğundan sıfır bir tanıtım yapmaya gerek görmedim farklı bir hikaye anlatılmıyor. Aynı isimde Animesi de mevcuttur. Ancak Anime serisi manga ile birer bir olmadığı gibi Film ile de bire bir değildir.

  • Beğeni 3
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

@Aurora Borealis çıktı mı bu? İzledin mi? L.A.'ları sevmem genel olarak. Bunu merak etmemin nednei Kenshin yönetmenindendi. Animesini pek severim. Senden gelecek yoruma göre izleyip izlememe kararı alacağım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bir saat önce, gundamaster dedi ki:

@Aurora Borealis çıktı mı bu? İzledin mi? L.A.'ları sevmem genel olarak. Bunu merak etmemin nednei Kenshin yönetmenindendi. Animesini pek severim. Senden gelecek yoruma göre izleyip izlememe kararı alacağım.

 

 

Çıktı indirdim ama izlemedim. Alt yazı bakacağım. Bu akşam izlerim artık (sadece İngilizce altyazı var galiba) Ama şöyle bir baktığımda kötü durmuyor kesenin ağzını açmışlar. Tek sıkıntı Oyunculuk olabilir gibi geldi. Tam olarak L.A gibi değil sanırsam revize olmuş mesela sistem Stitchers daki gibi bir sistem. 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

@Aurora Borealis

Oyunculuklar kesin kötüdür zaten. Stitchers sisteminin bu eserde işi ne? Kendi sistemlerini niye kullanmamışlar ki :/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@gundamaster

 

Valla alt yazı yok! Sadece Çince var pes!!  Ama biraz detaylı baktım, dayanamadım. :D Hiç fena durmuyor... Baya kasmışlar valla...  Alt yazı gelse de adam gibi izlesem! O zaman net bir şey derim. Kendi sistemlerini bende anlamadım niye kullanmamışlar ama buradaki Stitchers gibi de değilmiş. Öyle havuz olayı yok. Biraz farklı olsa da mantıkları aynı sadece. Maki için tip olarak Toma uymuş aslında oyunculuğu da kötü değil. Brain Man de baya iyi oynamıştı da gene ben biraz Maki'nin o kendine has havasını alamadım, yadırgadım. Yalnız Aoki rolünde Matsuzaka Tori olmalıymış Suziki rolünde onu kullanarak resmen harcamışlar. Bu çocuk da ciddi ciddi gelecek var. 

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?