Jump to content
  • Kayıt Ol

Re:Creators (08.04.2017)


jailbird707

Önerilen İletiler

Re:Creators

TANITIM

İnsanoğlu pek çok hikâyenin yaratıcısıdır.  Sevinç, hüzün, öfke ve hissedilen tüm o diğer derin duyguların. Bu hikâyeler duygularınızı kökünden sarsabilir ya da sizi bulutların üzerine taşıyabilir. Peki ya hikayedeki karakterlerin amaçları nelerdir? Onlara göre bizler, hikâyelerini oluşturmak üzere görevlendirilmiş tanrılar mıyız? Dünyamız değişti. Tanrılar alemine hüküm verme sırası artık sende. Re: CREATORS'da herkes bir yaratıcı olabilir.

 

SESLENDİRME

Celestia Yupitilia - Ana Karakter

Mikako Komatsu (Japonca)

Makagami Chikujouin - Ana Karakter

Maaya Sakamoto (Japonca)

Souta Mizushino - Ana Karakter

Daiki Yamashita (Japonca)

Blitz Tokar - Ana Karakter

Atsushi Ono (Japonca)

 

YAPIM

Ei Aoki

Yönetmen, Senaryo Amiri

Jin Aketagawa

Ses Yönetmeni

Mashiro Ayano

Jenerik Şarkı İcrası

Hiroyuki Sawano

Müzik

83599.jpg

DİĞER İSİMLERİ

Orijinal: Re:CREATORS

 

BİLGİ

Bölüm sayısı: 22

Gösterim: 8 Nis 2017 - ?

Stüdyo: TROYCA

Kaynak: Özgün

Türler: Aksiyon

Süre: 24 dakika

 

İSTATİSTİKLER

Puan: 7.88

Sıra: 913

Veriler 8 Nisan 2017 Cumartesi günü 17:33 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: anime / 34561

 

 

 

  • Beğeni 2
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Epey ilgimi çekti konusu. Umarım güzel bir çevirisi ile izleme fırsatı yakalayabilirim. 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sezonun sürpriz yumurtalarından, içinden ne çıkacağını kestirmek biraz güç. Farklı dünyalardan kahramanlar ister istemez F/SN'yi hatırlatıyor, bir derece bana To aru Majutsu no Index'i de anımsattı. İlk bölüm için fena değildi, hem ezik davranan ve üstüne bile bile ezik görünümlü çizilen ana karakterlerden bıktım ancak yine ve yeniden karşımıza çıkıyorlar :D 2-3 bölüm içinde ya merakla beklediğim ya da kendimi sıkmadan nasıl izlerim diye düşüneceğim bir seriye dönüşür.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

(düzenlendi)

1. Bölüm

Gizli İçerik

Anladığım kadarıyla bu elemanlar çizerleri Tanrı olarak görüyor.  Peki o başta gördüğümüz trenin önüne atlayan kız kimdi? -atladı mı acaba?-

Çok fantastik bir şey olmuş anime. Anime izliyorsun pat animenin içindesin hem de savaşın ortasında. Çocuk, ana karakter olan kız kardeşten falan bahsediyordu Gunpuku no Himegimi isimli karakter olabilir mi o? 9 tane ana karakter var gösteriyor umarım royal battle'a çevirip ölüm göstermezler :)

 

Düzenlendi: (Hikari no Kishi)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölüm beklentimin ötesinde çıktı ve gelecek bölümler ilgiyle takip edeceğim.

Gizli İçerik

Başroldeki bayan karakterimiz bana Juliet (Romeo ve Juliet) karakterini anımsattı. Ne yalan söyliyim en çok ilgimi düşman olarak görünen kız çekti. Tasarımını begendim FSN'de ki Gılgamesh havası verdi.

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Oldukça güzel bir başlangıçtı 1. Bölüm benim için. Özellikle kapanış şarkısını çok sevdim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Pek bir şey anlamadım ilk bölümden. Ne iyi diyebiliyorum ne de kötü. Bölümler ilerledikçe olay örgüsü daha bir belirginleşsin o zaman daha oturaklı yorum yapabilirim. 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. Bölüm

Seri ilginçliğini koruyarak devam ediyor. Şu bence boş olan muhabbetleri kesip biraz daha heyecana yüklendiklerinde çok daha güzel olacak bu seri :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İşte şimdi sarmaya başladı. 2. bölüme epey beğendim.

 

DBZ karakterleri gelmesin yoksa milletin işi yaş :012:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. Bölüm

 

Gizli İçerik

İkinci bölümü izledikten sonra yaratıcıların karakter üzerinde istedikleri oynamayı yapabileceklerini, bu yüzden de serinin saçma sapan bir hal alacağını düşünmüştüm. Bu bölümde işlerin böyle yürümediğini, karakterlerin hikayesinin şekillenmesinde yaratıcının olduğu kadar hayran kitlesinin de etkisi olduğunun üstüne bastılar. Yine de hala bazı taşlar eksik, onlar da gelecek bölümlerde yerine oturur diye düşünüyorum.

Bölüm ise genel olarak taşları yerine oturtmaya bağlı olduğu için izlerken sıkıldım. Yaklaşık 10 dakika boyunca karakterin güçlerinin öyle hop diye değiştirilemeyeceğinin üzerinde durdular. Umarım sadece genel hatlar seyirciye aktarılana kadar böyle devam eder.

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. Bölüm

Gizli İçerik

Anladıığım kadarıyla yazar ve çizerler istedikleri gibi özellik ekleyemiyorlar ayrıca hayranların da bir etkisinin olacağını sanmıyorum. Souta'da farklı bir şey var. 4. bölümde görür müyüz bilmiyorum ama asıl karakter özelliklerini değiştirme gücü bence onda. Aynı resmi çizmeyi düşünüyor sanırım çizerse teorime bir açıklık gelecektir :) Başka yazar/çizer görecek miyiz acaba?

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bölümler ilerledikçe yeni karakterlerimiz eklenmeye devam ediyor.

Gizli İçerik

3. bölüm LN'lerde yazar ve çizerlerin işleyişine tanık olduk. Karakterler bu dünyaya geldikten sonra üzerlerinde yeni yapılan değişikliklerin etkisi olmadığını ama güçlerini nasıl arttıracaklarına dair yeni çalışmaların devam ettiğini gördük. Çizer kızımızın spoilerleri Celestia yı etkiledi lakin kızımız anime uyarlamasından çıktığı için geleceği bilmiyor. Acaba animede yapılacak değişiklikler karakterlerin gücünü etkileyebilir mi göreceğiz. Çizer kızları aldı götürdü ve başrolümüz yalnız kaldı derken... Bölüm sonunda Gunpuku no Himegimi adlı karakterimizin ondan bahsetmesi acaba onun gelecekteki yaratıcısı o mu olacak diye beklemekteyiz. Alttaki kapağa bakarsak Himegimi henüz kötü tarafta gibi dursada başrollerden daha etkili olacak gibi duruyor.

85469.jpg

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Mechalı elemanı bekliyorum. Çıksa da ortalık şenlense biraz.

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bir saat önce, gundamaster dedi ki:

Mechalı elemanı bekliyorum. Çıksa da ortalık şenlense biraz.

 

Senden de bu beklenirdi. Yalnız ilk kızımızında mecha vari bir silahı vardı Himegimi ile savaşırken yok olduydu.

 Benim en çok merak ettiğimde şu bayan karakter tuhaf bir çizimi ve kişiliği var gibi.

322624.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

@CHOBiTS Celestia'nında vardı dediğin gibi ilk bölümde ama kendi dünyasında bırakmış olmalı. Halbuki getirebilseydi avantajlı olurdu.

Senin merak ettiğin Makagami'de ilk gördüğümde  bana Blood The last Vampire'dan Saya ile FMA'dan Greed'in birleşimi gibi geldi. Gerçi animedeki karakterlerin her biri izlediğimiz başka animelerdeki karakterleri fazlasıyla çağırıştırıyor bana.

 

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...
Gizli İçerik

Mechalı elemanımızda geldi lakin karakteri bozuk bir arkaplanla geldi. 5. bölümle artık hikayeye devlette girdi ve sekreterin Meteora yı sıkıştırdığı anlar kızın tepkileri çok hoştu. İlk bölümden itibaren intihar eden kızın nasıl bir bağlantısı var diyordum ki Gunpuki karakterimizin yarattığı bir karakter olduğunu keşfettik. Yalnız Gunpuki önceki bölümlerde konuştuğu kişinin ölen kız olduğu kanısındayım.

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?