Jump to content
  • Kayıt Ol

Yeni Ghost in the Shell Projesi


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

portal

Bu hafta Kodansha ve Production I.G.'nin yaptığı ortak duyuru ile yeni bir Ghost in the Shell projesinin prodüksiyon aşamasına girdiği doğrulandı. Henüz format ve yayın tarihi bilgisi belirtilmeyen yeni projeyi hazırlayacak yönetmenler 2002'deki Ghost in the Shell: Stand Alone Complex'i hazırlayan Kenji Kamiyama ve yeni Appleseed projelerinin de içinde bulunduğu CGI filmlerden hatırlanabilecek olan Shinji Aramaki olacak. Masamune Shirow'un ilk olarak 1988'de yayınlanan Manga'sı ilkin Oshii Momoru tarafından Anime film formatında, 2002'de Kenji Kamiyama tarafından Stand Alone Complex adıyla TV Anime formatında, 2014'de Kazuchika Kise tarafından ARISE ismiyle TV serisi formatında ve bu yıl Rupert Sanders tarafından film formatında farklı adaptasyonlarla izleyici karşısına çıkmıştı.

Konu hakkında güncellemeler geldikçe duyurmaya çalışacağım.

Kaynak: ANN

orn.jpg

  • Beğeni 5
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

CGİ olmasında, Appleseed'i sırf o yüzden izlemedim. Yönetmenin aynı olması güzel, seri öncekilerden bağımsız mı olacak bu da önemli. ...Stand Alone Complex serilerinin devamı olursa çok iyi, uydurma bir şey olursa kalsın.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

(düzenlendi)

İçimden bir ses Captain Harlock, Gantz:O gibi animasyonuna abanılmış bir film çıkacağını söylüyor. Shinji Aramaki'nin animografisinde Captain Harlock'un olduğunu da eklemek gerek.

SAC yönetmeninin projede olmasına sevindim. Yoksa ARİSE çapında bir şey olmasını beklerdim. Şu an güzel bir şey olacağına umutluyum.

Düzenlendi: (nht.ctn)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Captain Harlock ve Gantz:O gibi bir CGI film olursa şahsen hayır demem. Her ikisi de CGI'ın başarılı örneklerindendi. Appleseed'in CGI filmleri de oldukça iyidir. Shinji Aramaki'ye güvenim tam o konuda. Arise'ın başarısızlığını da örten bir yapım olur umarım. Külliyattaki başarısız bulduğum seriydi. SAC'ın başarısı ortada olduğundan Kenji Kamiyama ise  doğru seçim olmuş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?