ziyan82 7 Mayıs 2017 Share 7 Mayıs 2017 Arkadaşlar Mobile Suit Gundam Unicorn 4. bölüme kadar olan altyazıları var fakat 5. 6. 7. bölüm altyazılarını bulamıyorum elinde olan varsa paylaşabilirmi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 7 Mayıs 2017 Share 7 Mayıs 2017 @ziyan82 Devamının çevrilmemiş olması lazım. Arasan bile bulabileceğini sanmıyorum. Mecha serilerinin çevirisini yapan sayılı kişi var zaten. Akuma_Blade ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin ama şahsen pek ümitlenme derim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ziyan82 7 Mayıs 2017 Yazar Share 7 Mayıs 2017 akuma blade'le iletişime geçtim fakat bir cevap alamadım yarım kalmış serileri bitirme gibi bir şansımız yokmu acaba Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 7 Mayıs 2017 Share 7 Mayıs 2017 @ziyan82 İşleri vardır muhtemelen, o yüzden geri dönüş yapamamıştır. Maalesef pek mümkün değil, yarım kalan serileri tamamlamak epey zorlu bir süreç. Öyle bir imkan bulsak AMT olarak ilk el atacağımız seri kuşkusuz Uchuu Senkan Yamato 2199 olurdu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ziyan82 8 Mayıs 2017 Yazar Share 8 Mayıs 2017 gundam gibi bir başyapıtın ülkemizde hak ettiği değeri alamaması üzücü doğrusu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 10 Mayıs 2017 Share 10 Mayıs 2017 Özel mesajdan attım. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ziyan82 11 Mayıs 2017 Yazar Share 11 Mayıs 2017 (düzenlendi) teşekkürler akuma blade sayende seri yarım kalmayacak. Düzenlendi: 11 Mayıs 2017 (ziyan82) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap