Aurora Borealis 16 Haziran 2017 Share 16 Haziran 2017 Koe no Katachi 2016 9.1 89K İNGİLİZCEA Silent Voice ORİJİNAL聲の形 DİĞERThe Shape of Voice, A Silent Voice: The Movie KATEGORİFilm KAYNAKManga BÖLÜM SAYISI1 SÜRE2 saat 10 dakika GÖSTERİM17 Eyl 2016 STÜDYOKyoto Animation TÜRDram, Okul, Shounen anime / 28851 TANITIM İshida Shouya Orta okul öğrencisidir ve tüm can sıkıntısını başkaları ile uğraşarak atabileceğini düşünmektedir. Bir gün okula yeni biri transfer olur. Nishimiya Shouko, işitme ve konuşma engeli bir kızdır. Bu yüzden oldukça sıkıntılı günler geçirmiş, İnsanların ona kötü davranması sonucu okulunu bile değiştirmek zorunda kalmıştır. Shouya, shouko'ya da zorbalık etmekten geri kalmaz hatta dozunu bile kaçırır. Orta okuldan mezun olduktan sonra İshida'nın yaptığı kötülükler karşısına çıkmaya başlar ve istenmeyen kişi haline gelir. 5 yıl sonra bu ikili tekrar karşılaşır ve ishida yaptıklarıyla yüzleşmeye karar verir. SESLENDİRME KADROSU Shouko Nishimiya Saori HayamiJaponca Shouya Ishida Miyu IrinoJaponca Yuzuru Nishimiya Aoi YuukiJaponca Naoka Ueno Yuuki KanekoJaponca Tomohiro Nagatsuka Kensho OnoJaponca Pedro Ryuinosuke WatanukiJaponca Miyoko Sahara Yui IshikawaJaponca Maria Ishida Erena KamataJaponca Satoshi Mashiba Toshiyuki ToyonagaJaponca Miki Kawai Megumi HanJaponca YAPIM EKİBİ Naoko Yamada Yönetmen, Resimli Senaryo Taslağı Youta Tsuruoka Ses Yönetmeni aiko Jenerik Şarkı Bestesi, Jenerik Şarkı İcrası, Jenerik Şarkı Sözleri The Who Jenerik Şarkı Bestesi, Jenerik Şarkı Sözleri, Jenerik Şarkı İcrası İLGİLİ YAPIMLAR Kaynak Koe no Katachi Kişisel not: Gizli İçerik Mangasını yarım bırakmıştım. Çevirimi yavaş geldiğinden sıkıldığımdan mı bilmem ama animesini gece uykuma rağmen bir solukta izledim. Öncelikle tüm sanatçılar (anime, manga sinem vs..) genelde bu acitasyon olayını çok kullanıyorlar. Bu iyi mi, kötü mü, insanlar empati yapıyor mu, yoksa mal mal izleyip geçiyor mu veya başka bu gibi şeyleri bilmem. Kenara koyup geçiyorum. Bunların dışında değerlendirecek olursam; Başlarken mangasını hatırlamadım. Hatta başında of gene mi bu muhabbetler bile deyip droplamayı düşündüm ama biraz geçtikten sonra, oha bitti! Ne ara izledim lan ben bunu!? dedim. Bayıldım. Ishida karakterini çok sevdim yaptıkları ile yüzleşmelerini, Nishimiya ile iletişimini vs. Genel olarak yumuşak sıcak ve samimi geldi. Animasyonu iyi idi. Özetle sonunda aklıma gelen tek şey, Bumerangtı. Yaşarken yaptığımız eylem ve hareketleri ben bumeranga benzetirim. Eninde sonunda iyi veya kötü döner. Bana göre zaman kaybı değildi ama herkesin aynı şekilde keyif alıp izleyebileceğini sanmıyorum. bir kısım kesinlikle sıkılacaktır. Bir kısım acıtasyonuna takılıp eleştirecektir. 2 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tolip 16 Haziran 2017 Share 16 Haziran 2017 Çevirisini sabırsızlıkla beklediğim yapım. (çevirisi var biliyorum da ben başka birinin çevirisini bekliyorum ) Uzun zaman önce mangasından birkaç bölüm okumuştum. Hayal-meyal hatırlıyorum bazı şeyleri. Millet yere-göğe sığdıramıyor filmi. Bakalım benim izlenimim be olacak izleyince. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 17 Haziran 2017 Share 17 Haziran 2017 Filmi izleyeceğim ama hâlâ nete iyi bir versiyonu düşmedi diye biliyorum. En azından, en son baktığımda yoktu. Eğer nete düşerse o gün izlerim. O zamana dek merakla beklemedeyim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 17 Haziran 2017 Share 17 Haziran 2017 Güzel filmdi. Gizli İçerik İlk yarım saati neredeyse sinir krizi geçirecektim. Özellikle kızın işitme cihazlarını attığı yerde. Kendim de kullandığımdan mıdır bilmem ucuz şey değil onlar hem 1 de değil benim gibi 2 tane kullanıyor. En ucuzu bizim parayla 1000 lira. 8 çiftten fazla kayboldu ya da zarar gördü. Bedelini en kötü şekilde ödedi. Yalnız kızda da peygamber sabrı varmış. hem konuşamıyorsun hem de itin biri seninle uğraşıyor. Neyse sakinim! 2 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap