jailbird707 17 Haziran 2017 17 Haziran 2017 Hajimete no Gal 2017 ORİJİNALはじめてのギャル DİĞERHajimete no Gyaru KATEGORİTV Dizisi KAYNAKManga BÖLÜM SAYISI10 SÜREBilinmiyor GÖSTERİM12 Tem 2017 - ? STÜDYONAZ TÜRKomedi, Romantik, Ecchi, Okul, Shounen anime / 34403 TANITIM Sıradan bir lise öğrencisi olan Junichi "Jun" Hashiba'nın aklını kurcalayan bir sorunu vardır. "Neden hâlâ bekaretimi kaybedemedim?" Bu konuya fazla kafa yoran Jun'un içi içini kemirmektedir. Kör talihini döndürmeye karar veren kahramanımız, arkadaşlarının da ısrarıyla hoşlandığı kız olan Yukana Yame'ye çaresizce açılmaya karar verir. Hatta ayaklarına bile kapanır. Reddedilmeyi beklerken şaşırtıcı şekilde çıkmaya başlarlar. Jun ve Yame, aşkın mevsimi olan baharda "ilklerini" yaşayacaklardır. SESLENDİRME KADROSU Yukana Yame Yuki NagakuJaponca Junichi Hashiba Shintaro AsanumaJaponca Shizune Fujinoki Yui OguraJaponca Minoru Kobayakawa Minoru ShiraishiJaponca Keigo Ishida Kenji AkabaneJaponca Shinpei Sakamoto Toshiyuki ToyonagaJaponca Ranko Honjou Eri KitamuraJaponca Yui Kashii Ayana TaketatsuJaponca YAPIM EKİBİ Yuuki Ogawa Ortak Yönetmen Hiroyuki Furukawa Yönetmen, Karakter Tasarımı Masakatsu Oomuro Ses Yönetmeni Haruko Momoi Jenerik Şarkı Sözleri İLGİLİ YAPIMLAR Kaynak Hajimete no Gal Arkadaki tayfanın bakışları!
CloudT 17 Haziran 2017 17 Haziran 2017 İlginç bir seri. GAL muhabbetini keyiflendirmişler ve aslında güzel bir bakış açısı olmuş da serinin mangasına da çok bakamadım. 2-3 bölüm anca... Animesi gelsin de o zaman daha net bir fikre bürünürüm.
gundamaster 17 Haziran 2017 17 Haziran 2017 Hajimete no Oppai olmalıymış ismi Bu abla gelişme çağında vücudunun sadece bir bölümünü geliştiriyor belli ki. Neyse izlenir :3 (^_-) 1
Hikari no Kishi 17 Haziran 2017 17 Haziran 2017 10 bölüm olan seriler genelde kötü olmuyor. Tabii devamı da gelmiyor @BuDu tarafından çevrilecek. 1
VarOlanBiri 17 Haziran 2017 17 Haziran 2017 Oldukça güzel bir seriye benziyor, şimdiden kolay gelsin.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap