jailbird707 17 Haziran 2017 Share 17 Haziran 2017 (düzenlendi) Owarimonogatari 2nd Season ORİJİNAL終物語 KATEGORİTV Dizisi KAYNAKHafif Roman BÖLÜM SAYISIBilinmiyor SÜREBilinmiyor GÖSTERİMBelirtilmemiş STÜDYOShaft TÜRGizem, Komedi, Doğaüstü anime / 35247 TANITIM Monogatari hafif roman serisinin "Final Season" kuşağının 3.-5. kitapları olan "Owarimonogatari" faslında Araragi ile Senjougahara'nın lisedeki son senesinden olaylar anlatılıyor. Serinin ikinci sezonunda ise bu kez üçüncü roman ele alınıyor olacak. YAPIM EKİBİ Isin Nisio Özgün Eser İLGİLİ YAPIMLAR Kaynak Monogatari Series: Final Season Sonrası Hanamonogatari Öncesi Owarimonogatari Düzenlendi: 27 Haziran 2017 (jailbird707) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
JNXL 22 Haziran 2017 Share 22 Haziran 2017 Birisi bana monogatari izleme sırasını "tam" anlamıyla verebilirse ona dua edeceğim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
NightWalker 22 Haziran 2017 Share 22 Haziran 2017 4 saat önce, JNXL dedi ki: Birisi bana monogatari izleme sırasını "tam" anlamıyla verebilirse ona dua edeceğim. Buyurunuz. Buradan herhangi bir animenin sıralamasına ulaşabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
jailbird707 28 Haziran 2017 Yazar Share 28 Haziran 2017 ANN'in haberine göre 12-13 Ağustos tarihlerinde yayınlanacak olan 2 özel bölümle serinini tamamlanacağı söyleniyor. Bölümlerin süreleri henüz belli değil. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 28 Haziran 2017 Share 28 Haziran 2017 Daha ilk sezonunu bitirmedim çünküüü çevirisi 4'te kalmıştı Birilerinin kulağı çınlasın 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap