jailbird707 18 Haziran 2017 Share 18 Haziran 2017 Made in Abyss 2017 ORİJİNALメイドインアビス KATEGORİTV Dizisi KAYNAKWeb manga BÖLÜM SAYISIBilinmiyor SÜREBilinmiyor GÖSTERİM7 Tem 2017 - ? STÜDYOKinema Citrus TÜRBilimkurgu, Macera, Dram, Fantastik anime / 34599 TANITIM "Sonsuzluk" olarak adlandırılan devasa mağara sistemi, dünya üzerinde ayak basılmamış yegâne mekân olarak bilinmektedir. Bu sistemin göbeğinde yer alan çukurun ne kadar derin olduğu, içerisinde ne çeşit tuhaf, aykırı varlıkları barındırdığı, çukurdaki gizemli tılsımların nasıl çalıştığı gibi sorularsa hâlâ cevabını aramaktadır. Gözü pek maceracılar, nesiller boyu Sonsuzluk'un bu esrarengiz derinliklerine çekilmiş ve devasa çukurun derinliklerine inmeye cesaret edenler "Mağara Avcıları" olarak anılmıştır. Sonsuzluk'un kıyısındaki Oosu kasabasında, hayatını sürdürmeye çalışan yetim Rico tıpkı annesi gibi kusursuz bir Avcı'ya dönüşerek bu gizemler silsilesini çözmeyi hayal etmektedir. Bir gün, çukurun ıssız derinliklerine doğru ilerlerken insanı andıran bir robotla karşılaşır. SESLENDİRME KADROSU Nanachi Shiori IzawaJaponca Regu Mariya IseJaponca Riko Miyu TomitaJaponca Gilo Taishi MurataJaponca Kiwi Manami HanawaJaponca Sigy Manami NumakuraJaponca Nat Mutsumi TamuraJaponca Lyza Maaya SakamotoJaponca YAPIM EKİBİ Masayuki Kojima Yönetmen You Yamada Ses Yönetmeni Hideyuki Kurata Senaryo Amiri Kazuchika Kise Karakter Tasarımı İLGİLİ YAPIMLAR Kaynak Made in Abyss 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tolip 8 Temmuz 2017 Share 8 Temmuz 2017 Bir güzel başlangıç daha. Karakter tasarımları çok sevimli ya Yalnız sarışın kız karakter tam sevmediğim tiplerden; soğukkanlılığını koruyamayan ve de çok konuşanlardan... -_- Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baryshx 9 Temmuz 2017 Share 9 Temmuz 2017 İlk bölüm olarak hoşuma gitti. Devamı daha iyi olacak gibin, izlemeye devam. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 30 Eylül 2017 Share 30 Eylül 2017 Bu eserin mangakası en az Miura kadar acımasız. Son bölümü gözlerim yaşlı izledim. Mitty ;( Yaz sezonunda izlerken en çok keyif aldığım seri oldu. Bilinmeyene yolculuk her zaman çekici gelmiştir. Bunu da çok iyi yansıtan bir seriydi. İkinci sezon haberi gelmezse mangadan devam edeceğim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Burak 12 Ekim 2017 Share 12 Ekim 2017 Umarım 2. sezonu gelir. Çok güzel bir seriydi ve gerçekten izlerken çok keyif aldım. Zaten bu kadar yeni olmasına rağmen MAL'da ilk 50'ye girmeyi başardı. Görsel olarak da manzaralar felan çok güzeldi. Umarım gereken değer verilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap