jailbird707 18 Haziran 2017 Share 18 Haziran 2017 Shoukoku no Altair 2017 ORİJİNAL将国のアルタイル DİĞERProject Altair KATEGORİTV Dizisi KAYNAKManga BÖLÜM SAYISIBilinmiyor SÜREBilinmiyor GÖSTERİM8 Tem 2017 - ? STÜDYOMAPPA TÜRMacera, Tarih, Dram, Fantastik, Shounen anime / 34547 TANITIM Nesiller boyu Türkiye Devleti ve Balt-Rhein İmparatorluğu, politik arenada karşılıklı amansız bir mücadele sergilemiştir. Bir gece, imparatorluk nazırlarından biri ölü olarak bulunur ve bunun sonucunda diplomatik ilişkiler kopma noktasına gelir. Dîvân-ı Hümâyun'dan cihat sesleri yükselirken, Bâb-ı Âli'nin genç üyelerinden Tuğrul oğlu Mahmut Paşa, suikastın arkasında yatan gerçeği öğrenir ve vatanı, milleti uğruna canla başla kaçınılmaz olanı bertaraf etmeye çalışır.. SESLENDİRME KADROSU Mahmut Tuğrul Ayumu MuraseJaponca Zağanos Zehir Makoto FurukawaJaponca Halil Şehir Kenichi OgataJaponca Süleyman Kara Kanat Katsuyuki KonishiJaponca Shahra Yoko HikasaJaponca Leledelik Yuu KobayashiJaponca Gralat Takahiro SakuraiJaponca Virgilio Louis Kenjirou TsudaJaponca Cyrus γιός Apollodorus KENNJaponca Ibrahim Şapka Takuya SatouJaponca YAPIM EKİBİ Kazuhiro Furuhashi Yönetmen Eriko Kimura Ses Yönetmeni SID Jenerik Şarkı İcrası Flower Jenerik Şarkı İcrası İLGİLİ YAPIMLAR Kaynak Shoukoku no Altair 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baryshx 18 Haziran 2017 Share 18 Haziran 2017 Bekliyoruz bakalım, güzel bir şey olsa bari hangi seriye benzeyecek acep Magi, Kingdom, Juuni Kokuki, Arslan Senki... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tolip 8 Temmuz 2017 Share 8 Temmuz 2017 İlk bölüme giriş bölümü diyerek, olayların çok hızlı ve tatminsiz gerçeklemesini göz ardı ediyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fingolfin 14 Temmuz 2017 Share 14 Temmuz 2017 İlk bölüm fena değildi. İyi taraf olarak temelinde olduğumuz yapım görmek güzel. Henüz rahatsız olacağımız bir şey görmedim. Umarım olmaz da. Yalnız harita olayını tam oturtamadım kafamda. Sadece İstanbul görünüyor gibi ve Rumeli tarafında küçücük yerde paşalık diye bir devletimiz var gibi. Mangaka böyle bir hayali yapı oluşturmuş sanırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap