jailbird707 18 Haziran 2017 Share 18 Haziran 2017 Kakegurui 2017 ORİJİNAL賭ケグルイ KATEGORİTV Dizisi KAYNAKManga BÖLÜM SAYISI12 SÜREBilinmiyor GÖSTERİM1 Tem 2017 - ? STÜDYOMAPPA TÜRGizem, Psikolojik, Dram, Okul, Shounen anime / 34933 TANITIM Hyakkaou Özel Lisesi çok farklı bir müfredata sahip, ayrıcalıklı kişilerin kabul gördüğü bir eğitim kurumdur. Okulun eğitim felsefesine göre zenginden bile zenginseniz, sizi herkesin bir adım önüne taşıyacak olan şey kitaplar ya da atletik meziyetler değildir. Rakibinizin aklından geçenleri anlamak ve uzlaşma sanatından ustalaşmaktır. Bu becerileri keskinleştirmenin en iyi yoluysa kumardan geçer. İşte bu nedenle Hyakkaou Lisesi'nde kazananlar krallar gibi yaşarken kaybedenlerin canına okunur. Ne var ki okula Yumeko Jabami'nin katılması, herkese gerçek kumarın ne olduğunu öğretecektir. SESLENDİRME KADROSU Yumeko Jabami Saori HayamiJaponca Meari Saotome Minami TanakaJaponca Ryouta Suzui Tatsuya TokutakeJaponca Midari Ikishima Mariya IseJaponca Kirari Momobami Miyuki SawashiroJaponca Runa Yomozuki Mayu UdonoJaponca Ririka Momobami Sayaka Igarashi Ayaka FukuharaJaponca Yuriko Nishinotouin Karin NanamiJaponca Kaede Manyuda Tomokazu SugitaJaponca YAPIM EKİBİ Yuuichirou Hayashi Yönetmen Akiko Fujita Ses Yönetmeni Yasuko Kobayashi Yazar, Senaryo Amiri Tia Jenerik Şarkı İcrası İLGİLİ YAPIMLAR Kaynak Kakegurui 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 5 Temmuz 2017 Share 5 Temmuz 2017 Prison School ve Kaiji karışımı bir havası var. Çok özel bir seri gibi durmuyor ama ilgi ile izletecek gibi. Bazı planlardaki animasyonlar epey iyi. Kızların hepsi sayko olmasaydı, sırf fanservis amaçlı hepsinde bir yandere bakışı :/ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 5 Temmuz 2017 Share 5 Temmuz 2017 Çirkin yüz ifadeleri ile güzelim kızları harmanlayıp baharat olarak da akıl oyunları eklemişler. Seri kötü gelmedi bana ama yüz ifadelerini beğenmedim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 23 Eylül 2017 Share 23 Eylül 2017 Kekogurui son bölümü filler olacakmış. Anime bekleneni vermemiş olabilir ya da uygun bir son yapıp ikinci sezona bağlayacaklar. Bence bu ihtimal biraz zor gibi. Muhtemelen amaç diğer bir çok seride olduğu gibi mangaya yönlendirmek. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Alakazam27 5 Mart 2020 Share 5 Mart 2020 (düzenlendi) Anime gerçekten çok güzel aslında. Sadece kızların yüzlerindeki çizimlerden dolayı anime nedense beğenilmiyorki bu beni hiç etkilemedi! Bir günde bitirdim animeyi. Çokta memnunum iyikide izlemişim Düzenlendi: 5 Mart 2020 (Alakazam27) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap