jailbird707 20 Haziran 2017 Share 20 Haziran 2017 Fate/Apocrypha 2017 ORİJİNALFate/Apocrypha KATEGORİTV Dizisi KAYNAKHafif Roman BÖLÜM SAYISIBilinmiyor SÜREBilinmiyor GÖSTERİM2 Tem 2017 - ? STÜDYOA-1 Pictures TÜRAksiyon, Tarih, Doğaüstü, Dram, Büyü, Fantastik anime / 34662 TANITIM Fate/Stay Night’ın paralel evreninde geçen bu seride Kutsal Kase, 2.Dünya Savaşı'nın ardından Fuyuki kasabasından kaçırılmış ve uzun yıllar ortaya çıkmamıştır. On yıllar boyunca süren bu barış ortamı Beşinci Kutsal Kâse Savaşı’na yakın bir zamanda Yggdmillennia ailesinin, kâsenin haklı sahibi olduklarını beyan ederek Magi Birliği’nden ayrılmasıyla bir anda son bulur. Bunun üzerinde Birlik, Kase’yi geri almak için 50 Hizmetkar gönderir, fakat bir kişi hariç tamamı Kara Lancer tarafından öldürülür. Hayatta kalan rahip, 14 Hizmetçi çağrılmasını sağlayan Kutsal Kâse sistemini harekete geçirmeye çalışır. Kutsal emanetin kontrolünü sağlamak için Trifas şehrinde savaş çanları yankılanmaktadır.. SESLENDİRME KADROSU Ruler Maaya SakamotoJaponca Sieg Natsuki HanaeJaponca Aka no Saber Miyuki SawashiroJaponca Kuro no Rider Rumi OokuboJaponca Kuro no Assassin Sakura TangeJaponca Aka no Lancer Kouji YusaJaponca Shirou Kotomine Kouki UchiyamaJaponca Aka no Archer Saori HayamiJaponca Aka no Assassin Kei ShindouJaponca Kuro no Saber Junichi SuwabeJaponca YAPIM EKİBİ Yoshiyuki Asai Yönetmen Yoshikazu Iwanami Ses Yönetmeni EGOIST Jenerik Şarkı İcrası GARNiDELiA Jenerik Şarkı İcrası İLGİLİ YAPIMLAR Kaynak Fate/Apocrypha 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 5 Temmuz 2017 Share 5 Temmuz 2017 Ufotable'sız bir Fate nasıl olabilir diye düşünüyordum fena olmamış ama Zero ya da UBW kalitesinde değil. A1 biraz çalışmış Ufotable videoları üzerine benzer animasyonlar, ışıklandırmalar vardı ilk bölümde. Bölüm 01 İlk bölümün yıldızı Mordred'di(Miyuk Sawashiro etkisi de büyük). Özellikle helmet ve zırhının birleşimi muazzamdı. Karşılaşmalar nasıl olacak bakalım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fingolfin 13 Temmuz 2017 Share 13 Temmuz 2017 Fena değildi iki bölüm. Karakterlerin ise yüzde 90'ını beğenmedim. Kahramanları(!) kıytırık seçmişler. Mordred nedir, Jean D'ark nedir ya? Saçmalık. Diğerleri de fos. Fate ekibini karakter seçmede çok başarısız buluyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap