gundamaster 20 Haziran 2017 Share 20 Haziran 2017 Senki Zesshou Symphogear AXZ 2017 ORİJİNAL戦姫絶唱シンフォギアAXZ(アクシズ) KATEGORİTV Dizisi KAYNAKÖzgün BÖLÜM SAYISIBilinmiyor SÜREBilinmiyor GÖSTERİM2 Tem 2017 - ? STÜDYOSatelight TÜRAksiyon, Bilimkurgu, Müzik anime / 32836 TANITIM Senki Zesshou Symphogear serisinin 4. sezonu. SESLENDİRME KADROSU Hibiki Tachibana Aoi YuukiJaponca Chris Yukine Ayahi TakagakiJaponca Tsubasa Kazanari Nana MizukiJaponca Maria Cadenzavna Eve Yoko HikasaJaponca Shirabe Tsukuyomi Yoshino NanjoJaponca Kirika Akatsuki Ai KayanoJaponca Genjuurou Kazanari Hideo IshikawaJaponca Miku Kohinata Yuka IguchiJaponca Elfnein Misaki KunoJaponca Shinji Ogawa Soichiro HoshiJaponca YAPIM EKİBİ Katsumi Ono Yönetmen Nana Mizuki Jenerik Şarkı İcrası Ayahi Takagaki Jenerik Şarkı İcrası Elements Garden Müzik İLGİLİ YAPIMLAR Sonrası Senki Zesshou Symphogear 5th Season Öncesi Senki Zesshou Symphogear GX: Believe in Justice and Hold a Determination to Fist. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baryshx 20 Haziran 2017 Share 20 Haziran 2017 Türü arasında müzik varsa almayayımMüzik türü ile hiç aram yoktur, bir hatırladığım hoşuma giden Sakamichi no Apollon var Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Bakayalo 22 Haziran 2017 Share 22 Haziran 2017 On 6/20/2017 at 19:45, baryshx dedi ki: Türü arasında müzik varsa almayayımMüzik türü ile hiç aram yoktur, bir hatırladığım hoşuma giden Sakamichi no Apollon var Hacı dördüncü sezon zaten, önceki üçünü izlemeyi ne ara yetiştirecen Hasretle bekliyoruz. "Şu sihirli kız meselesi"nin altından ne çıkacak bakalım. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 5 Temmuz 2017 Yazar Share 5 Temmuz 2017 Bölüm 01 İlk bölümü raw izledim, sonra bir hayırsever çevirip nyaaya atmış onun çevirisiyle tekrar izledim. Commie iki gün gecikmeli verdi aslında onları bekliyordum. Öksüz bırakmamaları iyi oldu. İlk bölüm epey hareketli başladı. Baya iyi bir giriş oldu. Şarkılar fena değildi. Kapanışta çalan şarkı sanırım açılış parçası, çok kuvvetli gelmedi ama görsellerle de görüp dinlemek lazım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap