jailbird707 20 Haziran 2017 Share 20 Haziran 2017 (düzenlendi) Isekai wa Smartphone to Tomo ni. 2017 ORİJİNAL異世界はスマートフォンとともに. DİĞERIn a Different World with a Smartphone. KATEGORİTV Dizisi KAYNAKHafif Roman BÖLÜM SAYISIBilinmiyor SÜREBilinmiyor GÖSTERİM11 Tem 2017 - ? STÜDYOProduction Reed TÜRMacera, Harem, Komedi, Romantik, Fantastik anime / 35203 TANITIM Touya Mochizuki yanlışlıkla hayatını kaybeder. Bunun üzerine Tanrı tarafından özür mahiyetinde olması için, bir dilek hakkıyla birlikte fantezi dünyasında yeniden doğmasına izin verilir. Touya'nın dileğiyse sonraki dünyada akıllı telefonunu yanında bulundurmak olur. Hayattaki bu ikinci şansında Touya bir sürü önemli kişilikle dostluk kurar, dünyanın sırrını keşfeder. Antik bir kavmin mirasını devralır ve bu dünyanın krallarına kafa tutabilecek bir güç ile vurdumduymaz şekilde dünyayı dolaşmaya başlar. SESLENDİRME KADROSU Elze Silhoueska Maaya UchidaJaponca Touya Mochizuki Katsumi FukuharaJaponca Yumina Urnea Belfast Marika KounoJaponca Linze Silhoueska Yui FukuoJaponca Leen Sumire UesakaJaponca Yae Kokonoe Chinatsu AkasakiJaponca Sushie Urnea Ortlinde Nanami YamashitaJaponca Kohaku Yuki KaidaJaponca YAPIM EKİBİ Takeyuki Yanase Yönetmen Takumi Itou Ses Yönetmeni Maaya Uchida Jenerik Şarkı İcrası Sumire Uesaka Jenerik Şarkı İcrası İLGİLİ YAPIMLAR Kaynak Isekai wa Smartphone to Tomo ni. Düzenlendi: 21 Haziran 2017 (jailbird707) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dark 21 Haziran 2017 Share 21 Haziran 2017 Noveli okuyorum ama 150 bölüm sonra pilot hala bir yere varamadı animesinde nereye kadar işleyecekler merak ettim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fingolfin 13 Temmuz 2017 Share 13 Temmuz 2017 Benim de okumayı planladığım şeylerden biriydi, bu da. İlk bölümü beğendim. Akıllı telefon mantığı da şimdilik güzel. Ana karakter saçmalamaz, yan karakterler sığ olmaz ve boş konularla uğraşmadan ilerletirlerse sıkıntı olmaz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap