Fingolfin 13 Temmuz 2017 Share 13 Temmuz 2017 Isekai Shokudou 2017 7.3 4K İNGİLİZCERestaurant to Another World ORİJİNAL異世界食堂 KATEGORİTV Dizisi KAYNAKHafif Roman BÖLÜM SAYISIBilinmiyor SÜRE23 dakika GÖSTERİM4 Tem 2017 - ? STÜDYOSilver Link. TÜRGizem, Komedi, Fantastik anime / 34012 TANITIM Batı tarzı bir restoran olan Nekoya'nın paralel bir dünyaya belli bir süre ışınlanması ve hizmete devam etmesinin hikayesidir... SESLENDİRME KADROSU Tenshu Junichi SuwabeJaponca Aletta Sumire UesakaJaponca Kuro Saori OonishiJaponca Aka no Joou Shizuka ItouJaponca Heinrich Seelemann Tomokazu SugitaJaponca Sarah Kiyono YasunoJaponca Tatsugorou Houchuu OotsukaJaponca Altorius Motomu KiyokawaJaponca Alphonse Fumihiko TachikiJaponca YAPIM EKİBİ Masato Jinbo Yönetmen, Senaryo Amiri Masaki Tsuchiya Ses Yönetmeni May'n Jenerik Şarkı İcrası Kiyono Yasuno Jenerik Şarkı İcrası İLGİLİ YAPIMLAR Kaynak Isekai Shokudou Okumayı planladığım bir şeydi. Ama baktım animesi çıkmış, eh izledim tabii. Genel olarak güzel. Başlangıcı beklediğim gibi değildi ama ilk bölümün sonlarına doğru alışıyorsunuz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap