WoLcRoW 31 Temmuz 2017 Share 31 Temmuz 2017 Satoru Noda'nın yazıp-çizdiği Ağustos 2014 yılından beri yayınlanmakta olan Golden Kamuy mangasının animeye uyarlanacağı duyuruldu. @Sakuragi'nin tanıtımıyla konu: Sugimoto, Meiji Dönemi'nde, Japonya'nın kuzeyindeki Hokkaido'da meydana gelen Rus-Japon Savaşından sağ olarak kurtulur. Savaş boyunca "Ölümsüz Sugimoto" olarak anılan bu adam, şimdilerde savaşta ölen arkadaşının karısını kurtarma ümidi ile altınla gelen vaat edilmiş zenginliğin peşine düşer. Bu altın avcılığı süresince, yozlaşmış suçluların sakladığı altın gömüsüyle alakalı ipuçları bulur. Kötü iklim şartlarında hayatını kurtaran Auni'li bir kızla ortak olarak, altını arayan amansız suçlulara karşı ölüm-kalım mücadelesine girerler. VizMedia'nın Tanıtım Videosu: Kaynak 1 4 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baryshx 31 Temmuz 2017 Share 31 Temmuz 2017 Baktım Seinenmiş, kesin göz atarım. Konusuda iyi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 1 Ağustos 2017 Share 1 Ağustos 2017 Böyle serilerin animeye uyarlanması için geç bile kalınıyor bence çoktan yapılmalıydı inşallah adam gibi yaparlar da beklediğime değer. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 2 Ağustos 2017 Share 2 Ağustos 2017 Onca ödül ve tepkiden sonra şaşırmamak lazım. Seri gerçekten keyifli ve neredeyse her açıdan tatmin ediyor. Animesini batırırlar diye endişelerim var, beklediğim birçok serinin anime uyarlaması rezaletti ve artık şüpheci olmaya başladım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dredkitz 16 Aralık 2017 Share 16 Aralık 2017 (düzenlendi) Ortalama bir seri Düzenlendi: 16 Haziran 2019 (dredkitz) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baryshx 16 Aralık 2017 Share 16 Aralık 2017 Auni adlı kızın seiyū'sunu beğenmedim. Ana karakterin seiyū'suda idare eder işte Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 16 Aralık 2017 Share 16 Aralık 2017 Kızın ismi Auni değil, ırkı Ainu. Seiyusunu bilmem ama adı da Aşiripa. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fingolfin 17 Aralık 2017 Share 17 Aralık 2017 Yemekli kısımları atlarlar umarım. Beni hikayeden kopartıyor oralar. Sanki mangaka yemek mangası da yazmış önceden veya içinde kalmış keşke yazsam diye de bunda da kullanmış gibi. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 18 Aralık 2017 Share 18 Aralık 2017 Asipra fazla kısa degilmi yahu yoksa mangada da boylemiydi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap