Jump to content
  • Kayıt Ol

cakiphan

Önerilen İletiler

images?q=tbn:ANd9GcSk0nSTpfjKRizDDpKhw2N

Asta ve Yuno aynı gün yetimhaneye terk edilmiş iki yetimdir. Çocukken birbirlerine meydan okuyup kimin Büyü İmparatoru olacağını görmeye söz verirler. Ne var ki yıllar geçtikçe ikisinin arasındaki fark uçurumlara dönüşür. Yuno'nun büyü konusunda 10 parmağında 10 marifet varken Asta büyü bile kullanamaz ve bu sebeple fiziksel antrenmanlara yönelir. Pes etmek nedir bilmeyen Asta bir gün inanılmaz bir güç elde eder ve iki arkadaş aynı amacın peşinde yola koyulur.

(Başlığa ilişme lütfen )

Ovayı izledik pek beğenmedik  . Sonra bekledik ilk bölümü izledik ... Ovanın  tekrarı gibi izledik görüntü kalitesi biraz daha iyileştirilmiş halini izledik ama hepsini izleyemedik haftaya kaldı dedik yine bekledik. Geldik bugüne sevinçliydik kalan kısmı da hızlıca geçip esas konuya geçeriz diye hatta geçermesek bile biraz daha karakter görürüz diye amaa....

İnsanı bu kadar bezdireceklerini hayatta tahmin etmezdik. 

 

 

En dandik animeleri bile bu kadar ileri sararak izlemedim arkadaş  böyle de olmaz ki ikinci bölümden bölümün hemen hemen tamamını flash back e  bir kismini ilk bölümün özetine son 1 dk yi yeni kısım olarak ayırmak nedir yahu hangi sarhoş müptezeller güruhu hazırladı bu kurguyu senaryonu yönetimi hemen benle dışarı gelsin parmaklarını otomatik kalemtraşın içinde öğütecem.....  Bütün bölüm Asta nın böğürmesiyle tamam hiperaktifsin anladık az insan gibi dur iki dk ... Tamam hadi ikinci bölüme flashback koyarsın ama bütün bölümü ele gecirmesin bi zahmet . Bu kafayla giderlerse 13. Bölümde kara boğalara anca girer ikinci sezon felan da güme öylece biter seri. Yazmaya sinirle başladım ama düşündükçe zihnimde bölüm gibi bomboş oldu gülesim geliyor kendime adamlar yaptıkları işi sallamıyorlarken sana ne oluyor diye. Valla tüm hevesim kaçtı ne halt yerlerse yesinler bana ne

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yetim olmaları, büyük hayalleri, başkaları tarafından büyütülmeleri vs. hepsi yakından bildiğimiz bir hikayenin çakması gibi adeta. Wizard King(Hokage), Asta(Naruto), Yuno(Sasuke).  Asta(Naruto): Başta yeteneksiz, herkes tarafından dalga geçilen karakter bir yerden sonra güçlenir zırvası. Yuno(Sasuke): Gene olarak herkesin gözdesi, en başından beri yetenekli ve güvenilir karakter. Bölüm içerisindeki flashback saçmalıklarını saymıyorum bile. Tek kelimeyle özetlemek gerekirse yeni dönemin Naruto olmayan Naruto'su.

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mattaku da. İkinci bölüm iyice rezaletti. Ben de sardırdım. Wolcrow'un da dediği gibi saçmalıklarla dolu. İlk bölümde magic kafaları biraz iyiydi ama onun dışında vasattı genel olarak. Zaten ana karakter iticinin önde gideni olmuş. Diğer karakterler de ilginç değil.  

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Baş karakteri seslendiren kişiyi değiştirseler bi tutam izlenebilir ama bu kadar cırıl cırıl bağıran bi karakteri kulaklarım kaldırmayacak gibi duruyor.

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?