Jump to content
  • Kayıt Ol

Ucundan tutma


cakiphan

Önerilen İletiler

Animelerde ortamdan ayrılmak üzere olan sevgilinin yada sevgili adayının kıyafetinin kolundan , sırtından veya herhangi bir ucundan işaret ve baş parmak kullanmak suretiyle kişiyi eylemsizlik durumuna sokmak. Ve her ne haltsa %90 işe yaramaktadır.  Tutan kişi de nasıl bir parmak kuvveti tutulan kişi de nasıl bir hassasiyet ve keskinlik var anlamış değilim.  Gerçekte yapmaya çalışsan ya ayarı tutturamaz koluna yapışırsın yada hedefi tutturamaz ıskalarsın , ha tutturdun diyelim karşındakinin ivmesiyle elinden kaçar parmaklarının acısıyla kalakalırsın .

Hem niyedir bu takıntı onu bilmiyorum öyle yapınca daha zarif olduğunu mu düşünüyorlar . Ki değilde her gördüğüm de üstteki ihtimaller niye olmuyor , bu çocuk kagittan mı yapılmış hiç mi kuvveti yok diye sorular aklıma geliyor uyuz oluyorum.

Sizin düşünceniz nedir? Göze hoş yada duygusal ve naif mı geliyor bu sahneler?

  • Komik 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Orada çok hassas ve ince işçilik var, sen Japonları tanıyamamışın nante ne :P Aslında gerçektende çok kibar insanlar gibi gözüküyorlar, bizde olsa o sahnede nasıl bir çekiş olur tahmin edebiliyorum :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Gerçekten o konuda bir incelik var. Çekilen karakter güçlü çektiği için değil, kıza karşı algısı aşırı derecede açık olduğundan fark edip  duruyor. Kıyafetindeki hafif çekimi hissedip duruyor. Anime içinde insanüstü bir durum yok yani. Bir de muhtemelen kızların öyle tutması daha sevimli geldiğinden öyle yapıyorlardır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Vay beee aşırı odun olan kendisine ilgi duyan bi dünya kızı farketmeyen esas odun .. pardon oğlan bunu fethedebiliyor ha vaybe 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Fart etmesi için(senin senaryonda) erkek olması yeterli. İlla bir şey beklemesi gerekmiyor. Ayrıca odun dediğin meseleyle ilgisi de yok. Mesela naruto mal ama dövüşürken herkesten zekice şeyler yapabiliyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Odunların hepsi öyle zaten yahu. Hem odun olacaksın hem dövüşemeyeceksin , izlenmez yada okunmaz o seri. İyi bir sebep değil.  

Et ete değecek ağa , löp diye tutacak kolundan. 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

14 saat önce, Kudo Shin'ichi dedi ki:

Mesela naruto mal ama dövüşürken herkesten zekice şeyler yapabiliyor.

 

Bu da ayrı fecaat,  Zekisen zekisindir, birden bire dövüş sırasında alim kesiliyorlar. Luffy'de öyle, gerçi bunlar Goku'nun eseri hep :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 yıl sonra...

Genelde kawaii sesli kızlar yapar bu yönüyle klişedir. Genelde de pek etki bırakmaz bende. Ama eğer otonappoi sesli, yani alışılmadık biri bu hareketi yaparsa, erkek ana karakter de sevdiğim biriyse kalbim tekleyebilir :)

 

Animasyonun konuşması önemli ölçüde fark yaratır ki ancak animelerde görülecek türden bir sahnedir. Bir film veya dizide bunu kullanmak, bir animeyi dümdüz live action'a uyarlamak gibi bir şey olur. 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?