Jump to content
  • Kayıt Ol

Hiromi Tsuru Aramızdan Ayrıldı


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

Kimagure Orange Road, Dragonball ve daha birçok seriden hatırlanabilecek olan seiyuu sanatçısı Hiromi Tsuru geçtiğimiz salı günü hayata veda etti. Tsuru'nun aracının bir trafik tabelasının yanında uyarı ışıkları yanık vaziyette, kendisini de bilincini kaybetmiş şekilde bulunması üzerine kendisi derhal hastaneye kaldırılmış fakat hastaneye vardığında kendisinin hayatını kaybettiği doğrulanmış. Hastaneden yapılan açıklamada ölüm sebebinin aort disseksiyonu olduğu açıklandı.

Kendisi Kimagure Orange Road'dan Madoka Ayukawa, Dragonball serilerinden Bulma, Ranma'dan Ukyo Kuonji, Touch'dan Sachiko Nishio, Maison Ikkoku'dan Asuno Kujo, Trigun'dan Meryl Strife, Ghost Sweeper Mikami'den Reiko Mikami, Kamikaze Kaitou Jeanne'de Jean D'arc, Legend of Galactic Heroes'den Susanna von Benemünde, Genmu Senki Leda'dan Asagiri Yohko, Soreike Inpanman'dan Dokin-chan, SDF Macross'dan Kim Kabirov ve Silent Moebius'dan Kiddy Phenil olarak hatırlanabilir. Kendisi aynı zamanda Metal Gear Solid serisinde Naomi Hunter'ın ve Tekken serisinde Julia Chang'ı seslendirmişti.

Kendisinin yeri doldurulamaz bir kayıp olduğunu düşünüyor ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Dragonball bulma'dan dolayı severdimde, Golden Boy'dan Madame President rolündeki seslendirmede iyiydi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kimagure Orange Road'un meşhur bir telefonla konuşma sahnesi vardı oradaki sesini dinledikçe karın boşluğumda sıcak dalgalar oluşurdu. Diyaframımda balonun şişmesini andıran bir baskı hissederdim. Şimdi seslendirme yaptığı diğer animelere bakıp yeniden dinleme isteği var içimde.

 

Gizli İçerik

Hala öyle hissediyorum

 

 

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?